Kéztörlők és adagolók

Webáruházunkban többféle méretben, színben és kivitelben talál kéztörlőket és adagolókat, attól függően, hogy kis vagy nagy forgalmú mosdó helyiségben vagy konyhában szeretné felszerelni azt. Minden adagolóhoz kapható nálunk törlőkendő, törlőpapír, tisztítókendő az utántöltéshez. Akár otthonába, akár cége közös helyiségébe keres kéztörlőt és adagolót, nálunk biztosan megtalálja a legjobbat.

1–20 termék, összesen 124 db

Kéztörlők és adagolók a higiénia szolgálatában

A koronavírus nemcsak egy gyorsan terjedő szuperbaktériumot hozott magával, amely világméretű járványhoz vezetett, hanem annak felismerését is, hogy magánszemélyként és vállalkozásként is van hová fejlődni a kézhigiénia terén. Az érintésmentes adagolók egyre inkább elterjedtek a járvány előtti években is, ám a COVID hatására szinte kötelező eszközök lettek a létesítményekben. 

Nincs másik olyan módszer, amely megközelítőleg is hasonló higiéniai előnyöket kínálna, mint az érintésmentes adagoló. Emellett költség- és munkaerő megtakarítást is lehetővé tesznek. Függetlenül attól, hogy férfi vagy női mellékhelyiségben helyezzük el, vagy a konyhában használjuk a kiömlött folyadékok, felületek vagy kezeink törlésésre, az adagolót kényelmes helyen kell elhelyezni és könnyen elérhetővé kell tenni mindenki számára.

Az automatizált, érintés nélküli kéztörlők és adagolók mozgással aktiválhatók, hogy előre beállított mennyiségű papírtörlőt, szappant, fertőtlenítőszert adagoljanak. Nem kell megérinteni magát az adagoló egységet, és éppen annyit adagol a berendezés, amennyire szükség van egy kézmosához vagy kéztörléshez.

Az érintésmentes kéztörlők és adagolók használatával csökken a pazarlás, mérséklődik a felhasznált folyékony szappan és papírtörlő mennyisége, miközben az adagolók segítenek csökkenteni a keresztszennyeződés kockázatát. Ha nagyobb adagolót vásárol, akkor a takarító személyzetnek sem kell olyan gyakran újratöltenie. 

A papírtörlők és kézszárítók témájában végzett számos tanulmány kimutatta, hogy a papír kéztörlő a leggyorsabb kézszárítási módszer, és az egyetlen kézszárítási lehetőség, amely képes minimalizálni a fertőzések továbbadását. 

Ha érintésmentes kéztörlő és adagoló van a mosdóban, azt egyszerre többen is használhatják és nem zajos. Ha papírtörlőt használunk a kézszárításhoz, nemcsak gyorsabban és hatékonyabban távolíthatjuk el a nedvességet a kezünkről, hanem a törlés közbeni súrlódással további mikroorganizmusok eltávolítása is lehetővé válik.

Az adagolók olyan funkciókkal és technológiával rendelkeznek, amelyek együttesen alkalmazzák a higiéniai és az egyszerű működési előnyöket. Úgy tervezték, hogy könnyen kinyithatók legyenek, egyes darabok ablakokkal rendelkeznek, így azonnal látható, ha fel kell tölteni. 

Egy nagy forgalmú irodában kulcsfontosságú a kiválasztott adagoló kapacitása, de nem ez az egyetlen szempont. A létesítménynek azt is figyelembe kell vennie, hogy az  alkalmazottak mit várnak el higiéniai szempontból és hogyan viszonyul a fürdőszobai élmény a márka általános imázsához. Ugyanakkor fontos az is, hogy strapabíró legyen az eszköz, hiszen naponta akár több száz alkalommal is használják majd. 

Az érintésmentes kéztörlők és adagolók előnyei a következők: 

  • tökéletesen higiénikusak
  • nagy kapacitással rendelkeznek, így ritkábban kell utántölteni őket
  • megbízhatóbbak, mint a mechanikus rendszerek
  • jól látható, ha kifogyóban van a folyadék vagy a papír
  • a legtöbb papírtörlő újrahasznosított papírpépből készül
  • költséghatékony tisztítószer- és papír felhasználást tesz lehetővé

Az érintésmentes adagolás már több mint 20 éve jelen van a piacon, és ma már nem csak a közintézményekben, hanem a háztartásokban is egyre gyakrabban felbukkan. A fürdőszobában és a konyhában felszerelt adagolók használatával kevesebb mosogatószert használhatunk el, mintha a boltban kapható flakont használnánk. 

Ahol gyerekek is vannak, ott különösen sok papír fogy, mert a gazdaságos felhasználást is meg kell tanulni. Adagolókkal költséghatékonnyá tehetjük az otthoni kéztisztítást és a papír használatot a mosdó helyiségekben. A nálunk kapható folyékony szappan és kéztörlő adagolók könnyen telepíthetők és egyszerűen utántölthetők. Mivel viszonylag kevés belső alkatrészt tartalmaznak, nem igényelnek különösebb karbantartást sem. 

Minden általunk forgalmazott kéztörlőhöz és adagolóhoz kínálunk termékeket az utántöltéshez is, legyen az bármilyen rendszerrel ellátott, tekercses, interfold hajtogatású, belsőmag-adagolású vagy vágókéses.

Shopping Cart
Scroll to Top