Etikettek

Webáruházunkban számtalan öntapadó etikett címke kapható melyek lézer és tintasugaras nyomtatóval is nyomtathatóak. Válasszon a számtalan méret és márka közül, rendelje meg és másnap akár már Önnél lehet
Kínálatunkban megtalálja a tekercses etikett címkéket is. Victoria és APLI etikettek széles választékban kiváló áron akár díjtalan házhoz szállítással

1–20 termék, összesen 280 db

Mi is tulajdonképpen az etikett címke?

Az etikettek vagy más néven öntapadós címkék felhasználása határtalan. De pontosan mi is ez, hogyan is néz ki és mire lehet felhasználni? Mindenki találkozott már akár csomagon szereplő etikettel vagy levél borítékon, de akár láthatta a nagymamánál a befőttes üvegen is amin a barack lekvár felirat virított.

Ez egy legtöbbször A4-es méretű papírlap aminek az egyik oldala teljesen ragasztós, a másik pedig különböző méretűre felvágott, etikettek vagy matricák egymás mellett.

De mire tapad, mire használhatjuk?

Az etikettek legegyszerűbb változata az általános felhasználású etikettek. Ezek használhatóak lézernyomtatókban, fénymásológépekben és tintasugaras nyomtatókban. Mivel kiválóan tapad e legkülönfélébb felületeken használható  mint például borítékokon, mappákon, iratrendezőkön, kartondobozokon, stb.

Léteznek speciális etikettek is mint például az eltávolítható etikett (könnyedén, nyom és sérülés nélkül eltávolítható. Színes etikettek, időjárásálló etikettek, és természetesen tekercsesek is.

Ha etikett akkor APLI

Az APLI története egy igazi sikertörténet. Az etikett címkék gyártását 1958-ban kezdték, az APLI márkanevet 1960-ban vezették be. Mára az APLI etikettek a legismertebbek Európa 25 és a világ 85 országában

2002-ben az APLI egy több mint 6 millió EUR összegű beruházással megépítette teljesen automata magasraktárát, és az ISO 14001 környezetirányítási rendszer kiépítése óta az EMAS rendszer működtetésével környezetbarát technológia továbbfejlesztésén dolgozik, kiemelve az újrahasznosítást és a környezettudatos gyártást.

Minden etikettjük rendelkezik FSC (Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa) tanúsítvánnyal, ezáltal a márka teljesen megfelel a környezettudatos gyártás követelményeinek.

Többek között az össze APLI etiketett és Victoriát is megtalálja webáruházunkban.

APLI etikett software letöltése innen lehetséges. LETÖLTÉS

Shopping Cart
Scroll to Top