Hibajavítók

Ki ne hibázott volna már vagy, ki ne írt volna el egy sort, akár egy árajánlatban. Ezek javítására legkiválóbb módszer, egy jól működő hibajavító vásárlása. Legyen ez ecsetes, vagy rolleres, esetleg olyan, amelyben cserélhető a hibajavító betét. Webáruházunkban minden ilyen termék megtalálható, kiváló áron akár másnapi díjtalan kiszállítással is

1–20 termék, összesen 153 db

Hibajavítók, hogy azonnal lehessen javítani…

Webáruházunkban számos hibajavító közül tud választani. Megtalálhatók a legegyszerűbb ecsetes, kenőfejes hibajavítók, melyeknek kiváló a fedőképességük, gyorsan száradnak, és egyszerűen oldószerrel hígíthatóak. Másik verzió belőlük, amit szinte minden irodai asztalon megtalálhatunk az eldobható hibajavító roller, mely különböző szalagszélességgel és szalaghosszúsággal rendelkezik. Ezek előnye, hogy nagyon precízen, és gyorsan lehet velük dolgozni, a papír amin használjuk nem hullámosodik be, ezáltal azonnal lehet rá írni és nem mellékesen például a Pritt cég már 50%-ban újrahasznosított műanyagból készíti. Flexibilis hegyüknek köszönhetően, szinte azonnal lehet rájuk írni használat után. Ezeknek már mozgó fejük van, ezáltal két irányban is tudjuk használni. Egész mondatok vagy sorok javítása esetén húzni kell, ha csak kisebb javításra van szükség mondjuk egy betű, vagy egy szó akkor pedig tolni kell.

Jellemző rájuk még az ergonómikus kialakítás is, például a Kores Scooter hibajavítói több színben is rendelhetőek webáruházunkban.

Hogyan kell használni a hibajavítót?

A hibajavítót ideálisan úgy tudjuk használni, ha a rollert a papíron 45 fokos szöget bezárva húzzuk végig.

Shopping Cart
Scroll to Top