Nyomtató- és másolópapírok

Minden irodában elengedhetetlen kellék a Másolópapír! Webáruházunkban számos márka termékét megtalálod, több grammsúlyban A4 és A3 méretben is de akár egyedi méretekben is. Canon, Xerox esetleg a kiváló minőségű Victoria Balance Energy másolópapír? Kínálatunkban mindet megtalálod. Újrahasznosított papírok is itt találhatóak

1–20 termék, összesen 130 db

Tudtad hogy a sima fehér másolópapírok mellett egyre népszerűbbek az újrahasznosított papírok is?

A Victoria “Balance Green” irodai papír gyártásához pl. 83%-al kevesebb vizet és 72%-al kevesebb energiát használnak fel, mint egy általános irodai papír esetében.

Papír a mindennapokban

Szinte minden irodában kivétel nélkül szükség van rá. Egyre gyorsuló világunkban úgy tűnik egy lassan idejét múlt termék lesz a másolópapír mégis még mindig a leggyakrabban használt irodai termék!

Levelezéseinket már valóban nem igazán papíron tesszük meg ezt a folyamatot átvették a digitális eszközök mégis ha számlát kell nyomtatni akkor még mindig a másolópapír az egyetlen megoldás. Egy cég működésében nélkülözhetetlen a másolópapír, legyen az számla nyomtatás, szerződés vagy csak egy árajánlat tervezet. Nem beszélve hivatalos ügyeink intézésekor is minden adatunkat papír alapon kell benyújtanunk a hivatal számára. Ezért még mindig szükség van másolópapírokra, nyomtatópapírokra.

Az általános másolópapíron kívül webáruházunkban megtalálható számos más fajta papír is mely mind fontos bizonyos szakmák működéséhez.  Vegyük például a tekercses vagy vágott pauszpapírt mely elengedhetetlen tervrajzok készítésénél. Vagy bármely boltba belépve mikor számlát vagy blokkot kapunk az minden esetben pénztárgépszalagra vagy hőpapírra nyomtatódik, melyet szintén megtalál webáruházunkban az összes elérhető méretben igény esetnén akár nagyobb 100db-os kiszerelésben is.

Egy prezentáció vagy egy irodai meeting során ki ne látott volna már flipchart papírt. A leggyorsabb és leghatékonyabb módja ha valamit be akarunk mutatni.

Szín szerint szeretné szortírozni kinyomtatott dokumentumait vagy csak a gyereknek otthonra, esetleg az iskolába van szüksége színes papírra, nálunk több gyártó rengeteg színárnyalata közül választhat.

Egyértelműen látszik, hogy a papír alapú termékek egyenlőre megkerülhetetlenek, nagyon sok szakmában és területen még mindig elengedhetetlen segítség munkánk elvégzéséhez. Környezetünk megóvása érdekében választhatunk újrahasznosított terméket. Mivel a papír könnyen újrahasznosítható, ezért egyszerűen gyűjthető szelektíven.

Shopping Cart
Scroll to Top