Eredeti nyomtató-kellékanyagok

Eredeti tintapatronok és tonerek a Bécsi Irodaker Kft. webáruházában. Amennyiben eredeti nyomtató-kelléket keres akár tintasugaras akár lézer nyomtatójába vagy fénymásolójába jó helyen jár Nálunk mindent megtalál egy helyen. Kiváló árak hatalmas választék

Az összes nagy gyártó terméke megtalálható legyen az HP, Canon, Xerox esetleg Samsung

Amennyiben nem sikerül választani vagy nem tudja pontosan mi kell a gépébe keressen bátran bennünket és segítünk

1–20 termék, összesen 2300 db

Tintapatron, toner, esetleg dobegység, mi is kell Nekem?

Talán ez szokta leginkább a problémát okozni, mi is kell a gépembe. És akkor amikor nagy nehezen megtaláljuk akkor jön a következő fekete leves, hogy több fajta kapacitásban is létezik.De kezdjük a legelejéről….

Tintapatron vagy toner, de mi is a különbség köztük?

Számos alkalommal kérnek Tőlünk ügyfeleink segítséget mert általában már itt az elején elakadnak, hogy pontosan akkor most patron vagy toner kell az Ő gépükbe.

Kinézetre és funkcióra is különböznek mégse egyértelmű olykor a választás. Nézzük pontosan melyik mi is és mire jó, hogyan működik, így egyszerűbb lesz következőleg a megfelelő nyomtató-kelléket megvásárolni.

Tintapatron, tintasugaras nyomtatókba való festéket tartalmazó kazetta. Mint ilyen, folyékony tintát tartalmaz, és ezeket az apró cseppeket viszi fel a papírra a nyomtatófej. A nyomtatóban általában egymás mellett vannak és a fekete mellett a három alapszín amiben kapható – cián, magenta és sárga. 1980-as megjelenése óta hatalmas népszerűségnek örvend. Azóta megjelentek az új tölthető tartályú tintapatronok is, melyek költséghatékonyabbak. Általában sima és dupla úgynevezett XXL méretben léteznek.

Tonernak nevezzük azt a kazettát ami por állagú festékkel van feltöltve és lézernyomtatókhoz használják. Ezekben a kazettákban nagy mennyiségű festékpor van olykor akár 24 000 oldal nyomtatására is elegendő. Mikor nyomtatni kezdünk a lézer a nyomtatóhengerre irányul, ahol negatív töltésű területet hoz létre. A negatív töltés a porfestéket a felületekhez vonzza, és ezáltal a nyomtatóhengerről a papírra továbbítódik, ahol a papír két fűtött henger között halad át, melyek a porfestéket a papírra égetik. Szintén több kapacitású kiszerelésben létezik.

Ezért összegzésképpen azt mondom mindenképp tájékozódjon mielőtt vásárol, hogy pontosan milyen eredeti nyomtató-kellékanyag is kell a gépbe.

Ebben tudunk mi is segíteni vagy amennyiben tudja pontosan milyen gépe van Ön is meg tudja keresni, nyomtató kellékanyag kereső oldalunkon.

Shopping Cart
Scroll to Top