Bútorok

Iroda Bútorok hatalmas választékban, akár másnapi szállítással. Nyikorog vagy már ki is esett a kereke a régi széknek esetleg már elkopott az asztal teteje, Nálunk hatalmas választékban találsz mindkettőre megoldást. Válogass Irodai székek és Irodabútor család kategóriánkon belül, biztosan megtalálod amit keresel. Ezen kívül megtalálsz minden olyan terméket is itt mint például a ruhafogas , esernyőtartó vagy asztali álló lámpa! Akár másnapi kiszállítással, hatalmas választékban , kiváló minőségben nem beszélve állandó termék Akcióinkról

Egy iroda legmeghatározóbb darabja az irodabútor.

Hiszen ezen dolgozunk naponta, ebben a székben ülünk akár több órát, és egy üzleti megbeszélésen is ez az első amit a partnerünk meglát. Kínálatunkban számos Mayah bútorcsalád közül válogathat juhar vagy kőris színben.

Ahhoz hogy irodánk jól felszerelt és stílusos legyen rengeteg mindenre szükségünk van főleg ami az irodabútort és a hozzá tartozó kiegészítőket illeti. A megfelelő íróasztal kiválasztása esetleg hozzá tartozó tárgyaló kiegészítővel az origo. Ehhez tartozik közvetlenül a szék, melyben egész nap ülünk hetente átlagosan akár 40 órát, ez szinte a legmeghatározóbb, és szerencsére már rengeteg ergonómiai kialakítású is létezik belőle, ami kényelmessé teszi a napi unkát. Nincs is rosszabb, egész nap kényelmetlenül ülni és nem tudni figyelni a munkára, derék vagy mondjuk nyak fájástól, amit egy kényelmetlen szék okozhat.

Ha vendégeket fogadunk szükségünk lehet tárgyalószékre esetleg fotelra. Nagyobb cégek esetén recepciós pultok is kínálatunk részét képezik. Nagyon sok iroda egyre jobban odafigyel arra, hogy az alkalmazottai minél kényelmesebb és ergonómikus székekbe üljenek. Az irodai székek számtalan típusban, felszereltségben és színben rendelhetőek így mindenki számára az igényeiknek leginkább megfelelőbb darabot választhatja.

Szinte minden irodai széknek szabályozható az ülésmagassága, a dőlésszöge, lehet karfával vagy anélkül is rendelni és vannak már fejtámlával ellátott székek is ahol fontos a nyak minél kényelmesebb pozíciója. Anyagválasztékuk is számos lehet a szövettől kezdve a legújabb hálós szövet kialakításig aminek nagy előnye főleg a melegben a szellőzés.

Íróasztal kiválasztásánál első szempont a méret és forma szokott lenni. A hagyományos téglalap alakú asztal még mindig a legelterjedtebb de vannak kerekített változatok is illetve olyanok melyhez külön plusz elem illeszthető hozzá.

Minden asztal alá általában ajánlott konténer választása. Különböző színekben rendelhető hogy minden igényünket kielégítse és passzoljon környezetünkhöz.

Az irodai munkaterület is egy fontos rész melyet a kiegészítők tehetnek komfortosabbá. Ide tartozik egy jó kinézetű sok funkciós ruhafogas vagy egy praktikus esernyőtartó. Mindkettőből nagy választékunk van.

Az iroda falára vagy akár az előtérben a falon el lehet helyezni egy térképet esetleg egy stílusos órát. Szükségünk lesz asztali kiegészítőkre is melyet szintén ebben a kategóriában találja mint például az asztali lámpa. Ezek manapság már LED fényforrással működnek, állítható fényerejűek és állítható a magasságuk is.

Shopping Cart
Scroll to Top