Üzemeltetés

Üzemeltetés kategóriánkon belül találsz meg mindent ami ahhoz kell hogy a munka gördülékenyen folyjon! Legyen az konyhai termék vagy higiénia termék (Wc-papír, kéztörlő) Nálunk mindent megtalálsz, több gyártó kínálatában az olcsótól egészen a luxus kategóriáig másnapi kiszállítással. Amennyiben segítségre van szükséged mert nem tudod melyik töltőanyag való pl a TORK-rendszeredbe, keress minket bizalommal segítünk! Nálunk mindent megtalálsz amire szükséged lehet!

Üzemeltetés, de pontosan mit is takar ez?

Egy cég életében a bútorokon és a műszaki cikkeken kívül a legfontosabb termékeket képezik az üzemeltetéssel járó termékek. Ahogy a nevében is benne van szükségük van rá hogy a cég jól üzemeljen.

Egy megfelelő kéztörlő adagoló nem csak hasznos de esztétikus darab is lehet

Mit értünk létesítmény üzemeltetése alatt?

A létesítmény üzemeltetése olyan feladat ahol a cég működésének háttér részeit értjük. Ide tartoznak a higiéniai termékek, a munkavédelem ezen belül is a megfelelő védőfelszerelések melyek bizonyos területeken elengedhetetlenek,  valamint a konyhai termékek. Nagyon sok cégnél ezzel a feladattal külön személy sőt nagyobb cégeknél osztály foglalkozik vele. Sokat megtudhatunk egy cégről ha megnézzük milyen a konyha a mosdó vagy mellékhelység. Ezek egy tárgyalás folyamán akár sorsdöntőek is lehetnek, hiszen ki szeretne mondjuk olyan céggel szerződést kötni ahol lefolyik a szappan a mosdón vagy mondjuk nincs tartalék WC papír a mellékhelységben. Ezek hatással vannak ránk.

Napjainkban a higiénia kulcsszerepet kapott főleg a COVID 19 kirobbanása óta. Azóta mindenki és minden cég még jobban odafigyel a higiéniára és a megfelelő védekezésre. A nagyobb cégek ezekre már külsős cégeket alkalmaznak aki a helységek takarítása mellett a megfelelő termékek feltöltésével is foglalkoznak általában a munkaidő végén vagy előtt, így másnap mindig tisztaság és tökéletes rend fogadja a dolgozót. Ezzel is növelve a munkamorált munkavállalóik komfortérzetét, és a kellemes munkakörnyezet kialakításához is hozzájárulnak.

Shopping Cart
Scroll to Top