Tisztítószerek

Ha tisztítószerekre van szüksége, a Bécsi Irodakernél biztosan megtalálja a megfelelőt. Webshopunkban az általános tisztítószerek mellett professzionális termékeket is kínálunk, amelyekkel makulátlanul tisztává, baktériummentessé és friss illatúvá varázsolhat minden helyiséget.

1–20 termék, összesen 379 db

Tisztítószerek

A munkahelyen, irodában vagy otthon, a megfelelő körülmények megteremtéséhez számos tisztítószerre van szükség. A klaviatúrán, az ajtókilincsen, a székeken, asztalokon, de még a légkondicionáló berendezések távirányítóján is millió vírus és baktérium telepedhet meg. A felületek tisztántartása kiemelt jelentőségű olyan környezetben, ahol egyszerre több ember tartózkodik. Szerencsére ez ma már gyorsan és biztonságosan elvégezhető feladat professzionális tisztítószerek segítségével.

Legyen szó mosogatásról, felülettisztításról, fertőtlenítésről, légfrissítésről vagy a tartós használati berendezések karbantartásáról, webáruházunkban mindenre talál megoldást. Gazdaságos kiszerelésben is, kedvező áron. Amikor tartós higiéniáról van szó, nem éri meg késlekedni, a megrendelt tisztítószerek akár már másnap kiszállítjuk. 

Shopping Cart
Scroll to Top