Irodaszerek

Webáruházunkban az irodaszerek kínálatában mindent megtalál, amelyre otthon, a munkahelyén vagy az iskolában szükség van. Minőségi irodaszerek, papír, íróeszközök, irattárolók, iskolaszerek, hobby és kreatív termékek széles választékát kínáljuk, kedvező áron, gyors házhoz szállítással.

1–20 termék, összesen 11440 db

Az irodaszerek alfája: az irodai papíráru

Növelje a hatékonyságot, csökkentse a rendetlenséget, és adjon egy csipet egyediséget a munkaterületéhez irodaszerek segítségével. Akár hiszi, akár nem egy bölcsődei írószeres szekrény pontosan ugyanazt a célt szolgálja, amit a legnagyobb cégek és mamutvállalatok irodai felszerelése. Élvezetessé, egyszerűbbé teszi a mindennapi munkát olyan eszközökkel, amelyek funkciójukat tekintve tökéletesen illeszkednek a felhasználók igényeihez. 

Az irodaszerek választéka ma már olyan széles, hogy nem is lehet mindent egyszerre felsorolni. Ide tartoznak a papíráruk, amelyek még mindig a legnagyobb területét jelentik az irodaszerek piacának. Szerencsére ma már egyre több munkahely ragaszkodik a papírmentes munkához, ami persze nem azt jelenti, hogy semmit nem szabad kinyomtatni vagy fénymásolni. Ettől a korszaktól nagyon messze vagyunk, egyelőre rengeteget nyomtatunk világviszonylatban, a felhasznált papír mennyiségét azonban tudatos lépésekkel lehet mérsékelni.

A kétoldalas nyomtatás, a kisebb betűméret, a szélesebb margóbeállítások lehetővé teszik, hogy a spóroljon a papírral, amely nem csak anyagi megfontolásból előnyös, hanem a környezetre is jó hatással lehet. 

A legtöbb papírt már nem is nyomtatás során használjuk fel. A csomagoláshoz, tároláshoz is tetemes mennyiségű papírra van szükség. Az irodaszerek közül a legáltalánosabban ismert elem a nyomtatópapír, de a borítékok, címkék, jegyzetfüzetek, naptárak, flipchart táblák lapjai, a mappák legtöbbjei is papír alapanyagból készülnek.

Csomagolás és tárolás

Az utóbbi években hatalmas ütemben fejlődött a csomagszállítás, amelynek fő kellékei a kartondobozok, melyekben házhoz kapjuk a megrendelt terméket. A hullámpapírból, vastagabb kartonból készített dobozok erős védelmet biztosítanak az árunak szállítás közben, ráadásul újrahasznosíthatók. Válogasson csomagolóanyagaink közül és látni fogja, a különböző mintákkal, motívumokkal díszített tárolódobozok esztétikus látványt nyújtanak a legmodernebb irodában is. 

Ha a tárolás esetén fontos a nedvességtől való védelem, akkor válasszon a jól záródó, műanyag tárolódobozaink közül. Ezek rakásolhatók is, így helytakarékosan tárolhatja az iratokat vagy bármilyen eszközeit garázsban, raktárban. A biztonságos és kiváló minőségű anyagokból készült tárolódobozok BPA-mentesek, így élelmiszer tárolására is alkalmasak, ráadául -40 °C – +100 °C-ig ellenállnak a környezeti hatásoknak.

Hobby és kreatív termékkel élvezet a munka

Szerencsés az, akinek a munkája, egyben a hobbija is. És még szerencsésebb az, akinek nagyszerű hobby és kreatív termékek állnak rendelkezésére, hogy valami egyedit alkosson. Webáruházunkban félezernél is több termék közül választhat egész évben, a hét minden napján, így DIY ötletek millióit valósíthatja meg velünk. Dekorálható termékeink mellett többféle festéket is kínálunk (akril festék, ujjfesték, üvegfesték), továbbá ragasztók, lakkok, kreatív papírok és FIMO gyurma is rendelhető webáruházunkban változatos színekben és csomagokban.

Ahogy azt már fentebb is említettük, az ember életében a munkahelyi irodaszerek előfutárai azok a készségfejlesztő írószerek, amelyek hatalmas élvezetet jelentenek minden kisgyermek számára. Nekik külön kategóriát hoztunk létre az irodaszereken belül, melybe rengeteg olyan hobby és kreatív termék került, amelyre a legkisebbektől kezdve a nagyobb iskolás gyermekekig minden korosztály vágyik. Válasszon karkötő készítő, fújós filctoll készlet, modellező gyurmák, bábukészítők, készségfejlesztő dobozaink közül és kösse le gyermeke kreatív energiáit.

Rendezze el iratait stílusosan 

Nem kell ahhoz céget vezetni, hogy temérdek mennyiségű papír gyűljön össze, amit valahogy mindenképpen rendeznünk kell, ha szeretnénk megtalálni a legfontosabbat legközelebb is. A családi papírok, de akár egyetlen személyhez köthető dokumentumok mennyisége is meghaladja pár hónap alatt azt a szintet, amikor még követhető lenne, hogy mi micsoda, ki küldte, melyik szolgáltató és mi az, amit akár évekig meg kell őrizni. 

Az irodaszerek egyik nagy csoportját alkotják azok az iratrendező és archiváló eszközök, amelyek képesek rendet teremteni az egyébként gyorsan kialakuló káoszban. Ne hagyja, hogy elborítsák az asztalát vagy a fiókokat az iratok. Szerezze be még ma az Ön számára megfelelő és praktikus iratrendezőt és akár évekre megszabadulhat a rendetlenség nyomasztó terhétől.

Sokan a gyűrűs dossziékra esküsznek, amelyek tökéletesek az A4-es méretű műanyag zacskók, genothermek lefűzésére, melyben minden irat könnyen és jól átlátható módon tárolható. A dossziék gerincére felírhatja azt is, hogy mit tárol bennük, így mindig csak azt kell leemelnie a polcról, amelyikre szüksége van. 

Mások számára az iratpapucsok, tokos iratrendezők, patentos irattartók jelentik az ideális megoldást iratrendezés esetén. Ezek az irodaszerek változatos színekben kaphatók, így egyedivé, sőt, vidámmá varázsolhatja munkakörnyezetét úgy, hogy közben minden szükséges iratot pillanatok alatt megtalál. 

A fiókos irattárolók méretüknél fogva az íróasztalon is elférnek, ezért kényelmesen elérhető, igen praktikus irodaszerek. Vonzó, innovatív megjelenésük mellett a gyártás során arra is figyeltek, hogy a fiókok könnyen és halkan nyílnak. A megállító mechanizmusnak köszönhetően nem lehet kirántani a fiókokat és feliratozható, átlátszó nyitókkal rendelkeznek. Ha egyszerre több fiókos irattárolóra van szüksége, azok biztonságosan egymásra helyezhetők a csúszásmentes talpaknak köszönhetően.

Az irodaszerek kincsei a mindig éles ollók és a törhetetlen vonalzók

Az irodaszerek egy része a fiókban kap helyet, de nem azért, mert nincs rájuk szükség. Éppen ellenkezőleg, azért, hogy mindig kéznél legyenek, amikor szükség van rájuk. Ollók, vonalzók, gemkapcsok, post-it jegyzetek, névjegykártyák, térképtűk, tűzőgép, tartalék tollak, ceruzák, ragasztók, celluxok, javítófestékek, radírok, kézfertőtlenítők, töltők és még hosszan sorolhatnánk, mi mindenre van szükség egy munkahelyi vagy otthoni irodában. Ezek az irodai kiegészítők általában nem sok helyet foglalnak és megnyugtató érzés, hogy amikor szükség van rájuk, egy karnyújtásnyira vannak. Ha pedig nem szeretné a fiókba száműzni ezeket az irodaszereket, akkor válasszon kiváló minőségű, akár mobiltelefon töltésre is alkalmas asztali rendezőink közül. 

Egyetlen munkahelyi vagy otthoni iroda, oktatási intézmény sem lehet teljes azok nélkül az irodai kisgépek nélkül, amelyek időt és energiát spórolnak, miközben hozzásegítenek a feladatok hibátlan teljesítéséhez. Webáruházunkban az általánosan használt lyukasztók és tűzőgépek mellett olyan termékeket is árusítunk az irodaszerek között, amelyeknek minden modern irodában ott van a helyük. 

Vásároljon címke nyomtatót vagy feliratozó gépet és címkézze fel irodája vagy otthona azon elemeit, amelyekre szüksége van a rendszerezéshez, akár fotóminőségben is. Ha termékeket árusít és van raktára vagy üzlethelyisége, használjon árazógépet és spóroljon időt az árcímkék felhelyezésével és átírásával.

Irodaszerek és írószerek

A színek, a kreatív megoldások és az egyéniség kibontakoztatásának birodalma az írószereké. A digitalizáció megjelenésével sokan azt hihették, hogy az írószerek helyét átveszik a szoftverek, de épp az ellenkezője történt. A tollak, színes ceruzák, zsírkréták és filctollak mellett megjelentek a dekor, az alkoholos és az akril markerek, nyomósironok, zselés tollak stb. Napról napra jelennek meg újabb és újabb ötletek, kihívások, amelyek vonzóvá teszik az írószereket azok számára is, akik már rég kinőttek az iskolapadból.

A mindennapi szolgálatra szánt írószereknél fontos a kedvező ár és a tartós használhatóság. Az írószerek azonban régen túlmutatnak az egyszerű használati tárgy kategórián. Mindenkinek van kedvenc golyóstolla, művészeti ágak alakultak ki a tűfilces rajzolóknak köszönhetően (Zenrajzolás, Doodle, Ink) és néhány éve megjelentek a felnőtt színezők is. 

Az irodaszerek, ezen belül az írószerek piaca napról napra bővül. Webáruházunkban külön kategóriába soroltuk a grafikai és művészeti termékeket, melyek speciális igényeknek is megfelelnek. Például akvarell vagy szénrajzok készítéséhez, kalligráfiához. A csőtollak kedvelői is megtalálják online polcainkon a kedvenc vonalvastagságú íróeszközeiket, patronnal együtt. Exkluzív írószer kínálatunk pedig a személyes használat mellett különleges ajándékként is rendelhető.

Iskolaszerek egész évben

Az írószerek mellett egyéb iskolaszerek beszerzésére is fontos annak, aki gyermeket nevel. A legtöbben a nyár utolsó heteiben és szeptember elején szerzik be azokat az eszközöket, amelyekre a teljes tanévben szükség lesz. Ennek ellenére az év bármely részében kiderülhet, hogy vásárolni kell még néhány tanszert, amely nem volt rajta a listán.

Ecset, festék, gyurma, körző, vonalzó, logikai készlet, számolórúd, rajzmappa, színes papír és minden egyéb rendelkezésére áll, amit a tanítók és a tanárok kötelezően elvárnak a diákoktól. A Bécsi Irodaker webáruházban egész évben válogathat az óvodai, iskolatáskák és tornazsákok között. 

6 tipp, hogy kevesebbe kerüljenek Önnek az irodaszerek

Ha Ön egy vállalkozás tulajdonosa, biztosan tudja, milyen drágák lehetnek az irodaszerek. Azonban szüksége van tollakra, iratkapcsokra, papírra, mappákra és még sok másra ahhoz, hogy mindenki hatékonyan végezhesse a munkáját. Ezek a kiadások valójában az üzleti tevékenység részét képezik, mégis örökös pénzköltést jelentenek. Ha szeretne spórolni, de nem úgy, hogy közben hiányt kelljen szenvednie valamiben, akkor mutatunk néhány tippet, melyeknek köszönhetően kevesebbet költhet irodaszerekre. 

  1. Szerezze be tömegesen, amit csak tud! A papírtermékek nem romlanak meg, nem kérnek enni, mindössze hely kell a tárolásukhoz. Vásárolja meg előre a következő fél évre vagy egész évre elegendő borítékot, nyomtató papírt és nem érintik majd kellemetlenül az évközbeni áremelkedések.
  2. Használjon kevesebb papírt! Nyomtasson kétoldalasan, szélesítse a szövegszerkesztőben a margókat és állítson be eggyel kisebb betűméretet. A hibásan kinyomtatott vagy már nem szükséges lapokat egyébként sem kell azonnal a kukába dobni, ha a papír egyik oldala üres maradt, vigye el a legközelebbi óvodába, ahol örömmel átveszik öntől a gyerekek számára. 
  3. Vásároljon a tollak mellé tollbetétet is! Így, ha kifogy a betét nem kell az egész tollat kidobnia, csak cserélje ki a betétet és továbbra is használhatja. 
  4. Legyen kiemelt partnerünk! A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.
  5. Hozzon létre irodaszer állomásokat a munkahelyén! Jelöljön ki helyszíneket, ahonnan az alkalmazottak elvihetik és ugyanoda vissza is vihetik a ritkábban használt irodaszereket, például tűzőgép, laminálógép, iratmegsemmisítő, lyukasztó, címkéző stb. Ezzel elkerülheti, hogy mindenki fiókjában legyen egy eszköz, amit szinte sosem használ. 
  6. Tervezzen előre! Írja fel, mire és mekkora mennyiségben van szüksége. Ha csak úgy bóklászik az irodaszerek között, előfordulhat, hogy olyat is megvesz, amire nincs szüksége és ha eléri a megszabott keretet, nem tesz be a kosárba olyan terméket, amire viszont szüksége lenne. Szánjon elegendő időt a megfelelő irodaszerek beszerzésére. Ha kérdése van vagy segítséget szeretne, keressen bennünket bizalommal. 
Shopping Cart
Scroll to Top