Genothermek

Dokumentumok kényelmes tárolása a mindennapi használat során? A genotherm segítségével igen! Jobb oldalon és felül nyitott, esztétikus, környezetbarát termékeink közül is válogathatsz. Szállítás akár másnapra – kedvező árak mellett!

1–20 termék, összesen 132 db

Genotherm vagy ahogy mindenki hívja “bugyi”

A genotherm szó mint olyan, mai napig sok emberben kétséget ébreszt, hogy az vajon mi is lehet de ha bárkinek egy irodában azt mondjuk adj egy bugyit, azonnal tudja mire gondolunk. Minden iroda életében kiemelkedően fontos az üzleti dokumentumok, papírok szakszerű és átlátható tárolása. Ha minden átlátható, akkor könnyű dolgozni, és könnyű a megfelelő információkat, számlákat előkeresni, akár pillanatok alatt. A genotherm az egyik legjobb lehetséges megoldás, ha tárolni szeretnénk!

Milyen genothermek vannak?

Az alap változat a sima, lefűzésre alkalmas verzió ami általában 45 vagy 50 mikron vastagságú. Ez átlátszó szokott lenni de létezik belőle víztiszta változat is. Van olyan típus is belőle ami nem lefűzhető hanem sima genotherm ami azt jelenti, hogy nincs a szélén lefűzőlyuk és nem csak felül nyitott, hanem oldalt is.

Leginkább műanyagból készül. Több méretben létezik de Nálunk legelterjedtebb belőle az A4 és az A5 méretű. Létezik belőle az úgynevezett jumbo genotherm ami 20-25mm széles és akár egy telefonkönyv is elfér benne.

Miért jó, ha genothermet használunk?

Megvédi papír munkáink, irataink vagy dokumentumainkat, segít a rendszerezésben, átlátható módon tudjuk tárolni vagy mondjuk egy iratrendezőbe lefűzni dokumentumaink.

Shopping Cart
Scroll to Top