Technológia

Az iroda technológia ma már sokkal több, mint különböző egéralátétek és klaviatúrák tárháza. A jól felszerelt iroda rendelkezik minden olyan technológiai berendezéssel, ami megkönnyíti és szórakoztatóbbá teszi a munkavégzést. Iratmegsemmisítők, adattárolók, lamináló gépek, spirálozók, prezentációs eszközök. Kínálatunkban mindent megtalál, amire szüksége van, megrendelését akár már másnap házhoz szállítjuk.

Az iroda technológia alapvető eszközei: az adattárolók

A megfelelő minőségű adattárolók nélkül komoly gondban lennénk, ezért ezek az iroda technológia nélkülözhetetlen elemei. Az adattárolók kapacitása még mindig gyorsan fejlődik, de ezzel együtt a tárolandó fájlok mérete is. A legkisebb vállalkozásnak is szüksége van olyan adattárolóra, amelyhez illetéktelenek nem férhetnek hozzá, tehát a felhő alapú tárolás nem megoldható. 

Az iroda technológia berkein belül a Blu-ray, a CD és DVD lemezek továbbra is népszerűek, de ha egyszerre nagyobb mennyiségű adat biztonságos tárolását kell megoldani, akkor a külső merevlemezek (HDD), USB tárolók (pendrive) jelentik a valódi megoldást. Ahogy mondani szokták, egy mentés nem mentés, minden adatot érdemes legalább két, egymástól elkülönülő helyen tárolni, hogy ha ez egyiknek baja esik és tönkre megy, a másik tárolón még elérhetőek legyenek az adatok.

Irodatechnika

Ma már egyetlen modern iroda sem képzelhető el olyan irodatechnikai berendezések nélkül, mint az iratmegsemmisítők, a laminálók vagy akár a papírvágók (karos vagy görgős). Ezek az eszközök segítik a mindennapi munkát, a céges kötelezettségek teljesítését.. Webáruházunkban számos eszközt talál, amelyek hasznos kiegészítői lehetnek az irodai munkának, elősegítik az oktatással kapcsolatos sikereit vagy saját célra alkalmazhatja őket. 

Telefonok és hangrögzítők

Ma már szinte mindenki zsebében ott lapul a mobiltelefon, ennek ellenére az asztali készülékekre továbbra is szükség van. Ha vállalkozásánál, cégénél van ügyfélszolgálat, akkor mindig egy adott telefonszámra fognak befutni a hívások. Ha sales csapata is van, akkor több készülékre van szüksége az értékesítéshez. Jó, ha a telefonok vezeték nélkül is használhatók és üzenetrögzítő funkcióval is rendelkezik.

Webáruházunkban kiváló minőségű digitális diktafonok közül is választhat, kompatibilis lábpedálos átjátszó készlettel. 

A hőkötés egy gyors és esztétikus módja annak, hogy nyomtatványait könyv formátumba rendezze. Egyszerre több száz oldalas iratot is beköthet egy hőkötő géppel. Webshopunkban hőkötőgépet és borítót is talál az igényeinek megfelelően.

Iratmegsemmisítő gépek

Ahogy azt már fentebb említettük, az iroda technológia egyik alapvető eszköze az iratmegsemmisítő. A kisebb iratmegsemmisítők könnyűek és gyorsan dolgoznak. Mint minden ilyen berendezés, biztonságos és megfelel a kötelező iratmegsemmisítési elvárásoknak. 

Ha rendszeresen és nagy mennyiségben kell nyomtatványt, önéletrajzot, megrendelőlapot, bankkivonatot vagy egyéb, személyes adatot tartalmazó iratot darálnia, akkor egy nagyobb kapacitással rendelkező iratmegsemmisítő gépre lesz szüksége. Ezek legtöbbször kerekeken gurulnak, automatikusan adagolják a behelyezett papírt, védve vannak a túlmelegedéstől és elakadás mentesek.

Laminálás

Az iroda technológia lehetőségei közül a laminálás egy nagyszerű módszer, ha szeretné a legfontosabb dokumentumokat, iratokat, árjegyzékeket, közérdekű információkat tartósan megóvni a sérülésektől. Kétféle laminálógép létezik: hideg és meleg. A hideg lamináláshoz gyakorlatilag csak lamináló fóliára van szükség, meleg lamináláshoz egy gépre is. A meleg laminálás során a fóliába helyezett papír két meleg henger között halad végig, amelyek a papír körül néhány milliméter szélességben légmentesen összeolvasztják a fóliát.

Papírvágók

Olló helyett használjon Ön is papírvágó gépet. Ha tökéletesen egyenes vágásra, gyors és pontos munkára vágyik, akkor válasszon karos vagy görgős vágógépeink közül. 

Egyszerre akár több papír is behelyezhető a gépbe, így pillanatok alatt a szükséges méretűre szelheti akár az A3-as méretű lapokat is.

Spirálkötés

Felejtse el a folyamatosan szétcsúszó, egymás hegyén, hátán vagy összetűzve tárolt irat halmokat. Spirálkötéssel másodpercek alatt rendezetté teheti az íróasztalát és minden szükséges iratot gyorsan megtalálhat. 

A spirálozógép persze nem csak a munkahelyi rendet képes fenntartani, az ügyfelek első benyomása is pozitív lesz, ha szépen összefűzött árjegyzéket, étlapot, ajánlatot vehetnek a kezükbe szétcsúszó papírlapok helyett. A spirálozóval könnyedén összefűzhet vázlatokat, kéziratot, tananyagokat, jelentéseket.

Nyomtató kellékanyagok

A nyomtatás mindennapos feladatot jelent egy vállalkozás számára, ezért fontos, hogy jó minőségű, tartós tintapatronok és tonerek legyenek kéznél. Webáruházunkban kétezernél is több féle termék közül választhat, így biztosan megtalálja a nyomtatójának, fénymásolójának megfelelőt. Válasszon eredeti és a kiváló minőségű utángyártott tonerek és tintapatronok közül, vásároljon tartalékba is, így megspórolhatja a szállítási díjat.

Prezentációs eszközök

Néhány fős kiselőadásról van szó vagy több száz fő előtt megtartott digitális prezentációra kell felkészülni? A Bécsi Irodakernek mindenre van megoldása. Gurulós flipchart tábláktól, nagy méretű, falra szerelhető mágneses törölhető táblákon át a full HD projektorokig minden szükséges eszközt beszerezhet nálunk. Vizuál táblák mellett falitérképek, bemutató táblák, katalógus tartók, plakát tároló vitrinek és vetítővásznak közül rendelheti meg az Ön számára ideálisat. 

Technológiai kiegészítők

Fejhallgató és fülhallgató bármilyen munkakörben szükséges lehet, de az otthoni kikapcsolódás és szórakozás nagyszerű kiegészítője is lehet, webáruházunkban a gamerek is megtalálják a kedvükre valót. Elegáns notebook hátizsákjainkban biztonságosan szállíthatja munkaeszközeit és praktikusan pakolhatja be a szükséges kábeleket, töltőket, hordozható akkumulátorokat, melyeket szintén beszerezhet nálunk. Számos technológiai kiegészítőt tartunk készeleten, ha kérdése van vagy nem találja a megfelelőt, akkor keressen minket elérhetőségeinken. 

Az iroda technológiai kiegészítők egyszerűbbé teszik a munkát, komfortosak és izgalmat csempésznek a korábbi monotonitásba. Tegye szórakoztatóvá a kötelező feladatok elvégzését, hogy magas színvonalon, kiváló eredményeket érjen el napról napra.

Shopping Cart
Scroll to Top