Szövegkiemelők

Szövegkiemelőkhatalmas választékban, tucatnyi színárnyalattal, akár másnapra történő kedvezményes szállítással. Akár komplett szettekben vásárolva, iskolai és irodai használatra, tanulásra. 100% cseregarancia minden termékünkre – ha nem jó, küldd vissza!

1–20 termék, összesen 325 db

Esztétikus megjelenés, verhetetlen színvilág és szépség – mi kell még?

Erre jók a szövegkiemelők. A tanulás egyik elengedhetetlen kelléke, de stratégiai tervezéskor és csapatmunka közben is hasznos lehet.

Szövegkiemelő az ezer színű jelölő

Nincs olyan ember a Földön aki ha iskolába járt ne használt volna szövegkiemelőt. Az írószereken belül dobogós helyen szerepel annyira elterjedt. Ez egy olyan típusú filctoll, mellyel a tankönyvben, vagy a füzetben kijelölhetjük azt a fontos részt amit később lényegesnek tartunk és meg kellé tanulni. A szövegkiemelők kitalálásakor a gyártók azt szerették volna megvalósítani, hogy egy olyan színes filcet alkossanak meg ami alatt még olvasható az alatta lévő áthúzott szöveg mégis kiemelkedik a többi szöveg közül. Amikor rövid idő alatt kellett memorizálni egy nagyobb anyagot akkor jön jól egy színes szövegkiemelő, melynek segítségével kihúzhatjuk csak a lényeget amit meg kell tanulnunk. Jellegzetességük a fluoreszkáló, vízbázisú tintájuk.

És ami még fontos hogy a szövegkiemelővel áthúzott szöveg mind faxolás mind fénymásolás után is látszik és olvasható az alatta levő szöveg.

Legismertebb szövegkiemelő a Stabilo Boss

A Stabilo Boss Original szövegkiemelők már 1971 óta léteznek, azóta szilárdan őrzik első helyük ebből adnak el a legtöbbet a világon. nem véletlen, hogy ekkora történelemmel mára a világ egyik kedvenc szövegkiemelőivé váltak. A benne található tinta vízalapú, 4 órára szóló kiszáradás elleni védelemmel rendelkezik. Jelenleg 9 intenzív fluoreszkáló, klasszikus alapszín és 6 pasztell árnyalat alkotja a színskálát, melyeket darabonként is meg tudsz vásárolni , de többféle kiszerelésű készletben is kapható. És ami még pozitívum, hogy újratölthető

Shopping Cart
Scroll to Top