Cégünkről

Miért a Bécsi Irodaker Kft?

 
Bécsi Irodaker Kft, mely a Dudley Magyarország Kft. jogutódjaként működik, már 20 éve közel 300 budapesti és számtalan vidéki céggel valamint kis és nagyvállalkozóval áll kapcsolatban. Ezen belül 15-20 cégre tehető azon partnereink száma amelyek cégünknél a Kiemelt Partnerek közé tartoznak. Reményeink szerint a Kiemelt partnerek köre az Ön cégével is bővülni fog.
rólunk

Rólunk

Értékesítési tevékenységünk a magyar piacon dinamikus növekedést mutat. Egy közel 100 malapterületű raktárral és 10 000 féle irodai kellékkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Célunk, hogy levegyük az Ön válláról az igényelt termékek felkutatásának feladatát, mellyel Ön időt, és pénzt takaríthat meg, másrészt az irodaszerek vállalati raktározásának költsége is jelentősen csökkenthető az Önökkel egyeztetett szállítási ütemterv segítségével. Katalógusunk, árlistánk, valamint munkatársaink segítőkészsége alapján az irodaszerek beszerzése csak egy telefonhívásába kerül.
 
tevekenysegunk

Tevékenységünk

Tevékenységünk nem korlátozódik csupán irodai kellékek kereskedelmére. Az irodák működtetésével járó problémákra magas szintű megoldást tudunk nyújtani, versenyképes áron. Standard irodai kellékeken, irodaszereken kívül bármilyen, első látásra lehetetlennek tűnő igényt is igyekszünk kielégíteni. Gyors és rugalmas szállítási rendszerünk és széleskörű termékválasztékunk mind az Ön munkáját segíti.
szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Mint Leendő Partnernek, a következőket tudjuk nyújtani:
-      24 - 48 órán belüli díjtalan* házhozszállítás
-      szükség esetén a rendelés napján (EXPRESS) történő kiszállítás
-      költséghely szerinti csomagolás és kiszállítás
-      minden termékünkre 100% garancia, meghibásodás esetén azonnali csere
-      céges reklámanyag készítése, nyomdai munkálatok
-      hetente történő rendelések esetén havi kiszámlázás
-      fizetés akár 30 banki napos átutalással
-      bármilyen más szolgáltatás mellyel az Önök segítségére lehetünk a jövőben is
* Kérem tájékozódjon az ingyenes szállítási felételekről a KISZÁLLÍTÁS menüpont alatt
Webáruházunk a becsiirodaker.hu címen érhető el, de két email címünkön ( info@becsiirodaker.hu valamint rendeles@becsiirodaker.hu ) is folyamatosan tudjuk rendeléseiket fogadni. Mindig segítőkész csapatunk minden nap 800 - 1600 óráig áll rendelkezésükre.
A leendő sikeres együttműködés reményében
Tisztelettel:
                 Otterbein Norbert - Ügyvezető

Rólunk számokban

0

év tapasztalat

0

ügyfél

0

termék
Shopping Cart
Scroll to Top