Lyukasztók

Lyukasztók, irodába, otthoni használatra – kedvező árak, kiváló minőség és 100% cseregarancia. Milyen gépre lenne szükséged? Egylyukú, vagy kétlyukú lyukasztókra? Esetleg olyanra ahol akár egy ujjal lenyomva is tudsz lyukasztani?

Nálunk mindet megtalálod, de akár komplett egység vásárlására is van lehetőség.

1–20 termék, összesen 170 db

Lyukasztóra mindenkinek szükség van!

Az irodai lyukasztó nagyon nagy hasznunkra lehet, amikor a dokumentumok összefűzésére van szükség. Pillanatok alatt, akár több tucat lap egyszerű és esztétikus kilyukasztása: ezt kell tudnia egy ilyen gépnek. A teljesítmény függvényében és attól függően, hogy mekkora teherkapacitásra lenne szükség, többféle gépet lehet vásárolni.

Lyukasztó – ami minden irodában elengedhetetlen

Egy iroda sem létezhet a lyukasztó nélkül. A lyukasztó feltalálója a német Friedrich Sönnecken volt, aki először 1886-ban nyújtott be szabadalmi kérelmet rá. Akkor még nem sejtette, hogy ez az új forradalmi termék meghódítja a világot, és minden iroda meghatározó és nélkülözhetetlen kelléke lesz.

Több fajta is létezik belőle:

Vannak egylyukú, kettő vagy több lyuk lyukasztására is alkalmas lyukasztók, valamint léteznek olyanok is ahol ezek állíthatóak. Manapság a hagyományos kézi lenyomású lyukasztók mellett egyre elterjedtebb és nagy népszerűségnek örvend az elektromos lyukasztó. De kínálatunkban megtalálható a kézi ringliző is.

Ami még különbséget jelent köztük az a lyukasztható lapok számát illeti ahol a standard 10 lapostól egészen a 180 laposig létezik. Küllemét tekintve egyre több stílusban és színben jelenik meg ezzel is ékévé válva egy stílusos irodának. Webáruházunkban a legkülönbözőbb típusok között válogathat Válasszon magának olyan lyukasztót irodai, vagy otthoni felhasználásra melyben örömét leli! Kínálatunkban bármely szempont alapján talál magához illőt akár tudásban akár színben színekben.

Shopping Cart
Scroll to Top