Flipchart táblák és papírok

Egyetlen prezentációról sem hiányozhat egy praktikus flipchart tábla a hozzá illő flipchart papírral együtt. Nálunk több gyártó, széles kínálata közül tud válogatni. Legyen az háromlábú fix, vagy gurulós flipchart tábla, esetleg ha szükség van rá segédkaros verzió  is elérhető webáruházunkban.

Flipchart papírból sima, kockás és vonalas is megtalálható kínálatunkban. Válasszon bátran, de ha segítség kel keressen Bennünket elérhetőségeinken.

Állandó akciók, kiváló minőség, szállítás akár díjtalanul akár már másnapra.

Mind a(z) 19 találat megjelenítve

Mit is jelent pontosan az, hogy flipchart?

Magyarul úgy lehetne hívni, hogy papírfunkciós bemutatótábla, ami minden prezentáció, vagy előadás fő kelléke. Régen erre a célra főleg kivetítőket használtak, de őket váltotta fel a sokoldalú flipchart tábla. Fő tartozéka a táblára helyezhető flipchart papír, amire ha írunk simán csak át lehet hajtani a tábla felett mintha valami nagy notesz lenne. Nagyon sok tábla mágneses is, így könnyen rögzíthető bármilyen plusz dokumentum a flipchart táblára.

Ha flipchart tábla akkor NOBO…..

A flipchart tábla feltalálása Peter Kent nevéhez fűződik aki a NOBO márka feltalálója is egyben.  Maga a NOBO márkanév egy öszevont rövidítésből jött létre „notice board”, azaz üzenőtábla .Mára a Nobo piacvezető a kommunikáció kategóriában beleértve a flipchart táblákat is.

Shopping Cart
Scroll to Top