Papírvágók, vágógépek

Kiváló papírvágók és vágógépek otthoni és irodai használatra. Egyszerű, gyors, kockázatmentes használat, 100% cseregarancia, szállítás akár másnapra, rendkívül kedvező árakon – mire lehetne még szükség?

1–20 termék, összesen 41 db

Mi jellemez egy jó papírvágót?

Tiszta, pontos, egyenes vágás, és megfelelő élezettség. Nagy vágási kapacitás és többféle vágható anyag – mire lenne még szükség? Megfelelő vágáshossz mellett gyakorlatilag minden lehetséges. A legtöbb eszköz állítható papírtálcával rendelkezik, valamint helytakarékos kialakítással, megoldással. Viszonylag pici súly, hogy könnyű legyen hordozni, mozgatni.

Vágógép  – amit tudni érdemes róla

Aki egyszer már próbált vele dolgozni pontosan tudja milyen precízen lehet akár 20 vagy még több lapot is elvágni ami időt spórol meg egy hagyományos ollóval szemben. Nem beszélve a precizitásról, mert egy ollóval soha nem fogunk tudni olyan egyenesen vágni mint egy vágógéppel főleg ha ezt nem egy lapon vagy nem egy példányban kell megtennünk. Nem beszélve céges anyagaink elkészítésénél erre időnk sincs ekkor jól jön egy profi vágógép.

Vágási technika között két fajtát különböztetünk meg:

  • az egyik a görgős vágógép
  • a másik pedig a karos.

A görgős vágógépek precízen végzik dolgukat, míg a karos vágógépekkel nagy mennyiségű papírt is vághat. Webáruházunkban mindkét fajta termékből is talál több változatot kapacitást illetően mind Leitz mind Fellowes márkában.

Mit is tudnak pontosan ezek a gépek, mik a jellemzőik?

  • biztonsági vágókés, amely munka közben kizárólag a vágandó anyaggal érintkezik
  • fém vágólap, beépített csúszásmentes talp
  • állítható papírtálca, ami vágás közben stabilan tartja a papírt
  • papírvezető DIN és fényképméretekhez, valamint ferde vágáshoz
  • állítható segédvonalzó
  • rögzíthető vágófej, ami lehetővé teszi a biztonságos szállítást

Kiknek is ajánljuk ezeket a termékeket?

Minden olyan irodába ahol sokat vágnak esetleg szükség van mondjuk A5-ös papírra így könnyen ketté vágva egy A4-est meg is van a megoldás. Nyomdák számára nélkülözhetetlen a termék használata. Iskolák és óvodák számára is hasznos lehet a kreatív termékek elkészítésében nyújthat nagy segítséget, és akár otthonra is lehet venni szintén hasonló célokra

Shopping Cart
Scroll to Top