Zománcozott mágneses táblák

Digitalizáció ide vagy oda, a zománcozott mágneses tábla továbbra is az egyik legkedveltebb vizuális eszköz. Lehetőségei irodákban, meeting roomokban, oktatási-, egészségügyi intézményekben is széleskörűen kihasználhatók, de otthon is nagy segítség a családi programok és feladatok hatékony összehangolásában.

1–20 termék, összesen 24 db

Zománcozott mágneses tábla

Minden zománcozott mágneses táblára igaz, hogy rendkívül hosszú élettartammal bír. A rendszeres, napi használat mellett is évtizedekig tökéletesen használható marad. Felületére táblafilccel vagy markerrel lehet írni, rajzolni, vázlatokat, folyamatábrákat készíteni. Mindez nyom nélkül, könnyen letörölhető egy száraz szivaccsal. A zománcozott mágneses tábla felülete olyan sima, hogy a marker maradéktalanul eltávolítható róla, biztosan nem ragad meg a rések között. 

A zománcozott mágneses tábla felületén térképet, képeket, bármilyen egyéb papírt egyszerűen rögzíthet apró mágnesek segítségével, melyeket szintén beszerezhet webshopunkban.

A zománcozott mágneses tábla több méretben rendelhető, a rögzítéshez szükséges tartozékokkal és tolltartó tálcával is. Rendeljen még ma és akár már holnap használatba veheti!

Shopping Cart
Scroll to Top