Fehértáblák

A fehértábla a modern oktatótermek, irodák nélkülözhetetlen berendezése, továbbá otthoni használat szempontjából is népszerű termék. Erős, festett acél felületére markerrel vagy táblafilccel írhat, rajzolhat, amely szárazon könnyedén letörölhető. Rendszeres és gyakori használat mellett is rendkívül sokáig megőrzik eredeti állapotukat, nagyszerű eszközei a csoportos képzéseknek, munkahelyi brainstormingoknak. A fehértábla széles méretválasztékban kapható webshopunkban, így minden helyiség lehetőségeihez igazodik. 

A webshopunkban kapható fehértáblák mágneses, zománcozott, fa- vagy fémkeretes változatban is rendelhetők. Nálunk nem kell heteket várnia a kiszállításra. A megrendelt terméket 48 órán belül házhoz szállítjuk saját futárunkkal vagy szállítmányozó cégen

1–20 termék, összesen 75 db

Fehértábla

A fehértábla a vizuál táblák egyik igen népszerű típusa. A whiteboard angol elnevezésével is találkozhatunk, ugyanezt a terméket takarja, amely kialakításánál fogva kiváló prezentációs eszköz. Felületére speciális filctollal, úgynevezett markerrel lehet írni, ami szárazon könnyedén letörölhető. A felírt szövegek, rajzok könnyen javíthatók, ezért csoportos megbeszélések, ötletelések nagyszerű segédeszköze. 

Feltalálása óta a tábla nagyon hosszú utat tett meg, az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb eszköz lett az irodákban, iskolákban, egyetemeken és egészségügyi intézményekben, valamint olyan szervezetekben, ahol tudást és információt kell a közönség elé tárni.

A fehértábla többféle formában rendelhető

A fehértábla hasznos tárgy minden jól szervezett térben, megkönnyíti a napi beosztások, találkozók, háztartási feladatok, munkavégzési határidők stb. nyomon követését. Nem csak modern és elegáns, hanem rendkívül strapabíró is. Többféle kivitelben kapható:

  • fakeretes fehértábla
  • fémkeretes fehértábla
  • mágneses felülettel
  • zománcozott felülettel
  • négyzet, téglalap alakú formában, utóbbi esetben széles képaránnyal is

Akár kétszemélyes megbeszélésről van szó, akár több fős brainstormingról, a fehértábla rendkívül sokoldalú, variálható vizualizációs eszköz. Irodákban, oktatótermekben és otthoni körülmények között is megtalálható. Színes markerekkel írható felülete lehetővé teszi gondolatábrák, vázlatok írását, felrajzolását, amely nagyban megkönnyíti az információk átadását és megértését. 

 A fehértábla a hagyományos, régimódi krétatábla modern változatának is tekinthető, bár kétségkívül fényévekkel előnyösebb a használata, mint anno az iskolai tábláké volt. Egyik legfontosabb előnye, hogy nem káros az egészségre, hiszen nem kell belélegezni írás vagy törlés közben a krétaport. Továbbá újrahasznosítható és a falra örténő felszerelése sem a legbonyolultabb feladat. A rögzítéshez szükséges elemek a megrendelt fehértábla.

A Bécsi Irodaker webshopban mágneses fehértábla is kapható, melynek alapanyaga erős, festett acél. Fehértáblával öröm a munka, felülete rendszeres és gyakori használat mellett is kitűnően helytáll az irodában vagy az oktatóteremben. 

Mágneses és zománcozott is lehet

A mágneses tábla felszerelése nem igényel különösebb szakértelmet, a sarkai mentén stabilan rögzíthető a falra. Ideálisak prezentációkhoz, mivel lehetővé teszik, hogy a táblát szinte faliújságként használjuk diagramok, grafikonok és bármilyen kép felrögzítésére. Irodaszer webshop kínálatunkban több méretben is elérhető. Egyes kivitelek praktikus, a marker filctollak tárolására alkalmas tálcával kerülnek forgalomba, ami a kerettel megegyező galvanizált alumíniumból készülnek, így a tartós minőség a termék egészére jellemző.

A törölhető fehértábla a vásárlói igényeknek megfelelően már nem csak fehér színben kapható. Webáruházunkban többféle színben és még feketében is megrendelhető, így tökéletesen illeszkedik minden helyiség stílusához. 

A zománcozott fehértábla mérsékelten veri vissza a természetes fényt és a lámpa fényét, ezért kényelmes használatot biztosít. Nem porózus, rendkívül sima felülete van, amely ellenálló a karcolásokkal szemben, így szinte örökké tart. Vékony, elegáns fémkerete ízlésesen fogja körbe a fehértáblát. 

A fehértábla a modern irodák, oktatótermek kötelező berendezése

Az oktatótermeket ma már el sem tudnánk képzelni fehértábla nélkül Ezek segítségével ugyanis nagyszerűen és érthetően összefoglalható, vizuálisan értelmezhető az oktató előadása, lehetővé teszi a tanulók számára a kapott információk gyorsabb megértését. A tábla, mint oktatási eszköz, a digitalizáció rohamos fejlődése ellenére is határozottan megtartotta vezető pozícióját.

Fehértábla használatával a legösszetettebb gondolatmenetek is értelmezhető formába önthetők. Arról nem is beszélve, hogy kutatások bizonyítják, az emberi agy sokkal gyorsabban képes értelmezni egy rajzot, mint a leírt vagy hallott szöveget. A munkahelyi meetingek talán néha unalmasnak, követhetetlennek tűnnek, de fehértábla használatával sokkal egyszerűbb fenntartani a figyelmet. Ráadásul egyirányú kommunikáció helyett közös munkára, tervezésre, interaktív ötletelésre is lehetőséget teremt. 

Bizonyított tény az is, hogy a fehértábla használata segít fókuszálni és az adott témára összpontosítani a hallgatóság figyelmét. Ez sokban megkönnyíti a csapatmunkát, ráadásul a felírt adatok, információk a tábla letörlésésig mindenki számára láthatóak maradnak, így elkerülhető, hogy a résztvevők egymást zavarják a kérdéseikkel, ha valami miatt lemaradnak. 

Érdemes néhány szót ejteni a fehértáblához használt egyéb eszközökről, melyek speciálisan a törölhető táblák számára készülnek. Ezek a több féle színben kapható tábla markerek vagy táblafilcek, amelyek a tábláról, rövid száradás után könnyen eltávolíthatók. A törléshez használt szivacsot sosem kell benedvesíteni.  

A függőlegesen felszerelt fehértábla további előnye, hogy használatához nincs szükség egyéb elektronikai berendezésre, mint például írásvetítőre vagy projektorra. Ugyanakkor vetíteni es lehet a felületére, így ha a teremben van egy megfelelő méretű fehértábla, vetítővászonra már nincs is szükség. 

A fehértábla használata legtöbbször együttműködésen alapul, és arra ösztönzi a résztvevőket, hogy csapatként dolgozzanak. Egy adott időpontban több ember is használhatja ugyanazt a fehértáblát, ami többszörös figyelmet és együttműködést jelent az alkalmazottak részéről. 

A fehértábla kiváló lehetőséget teremt a szórakozásra is

A fehértáblára persze ne csak úgy gondoljunk, mint a tudományos munka egyik eszköze, hiszen szórakozásra is kiválóan alkalmas. A munkahelyi stressz levezetésére számos kreatív játékot játszhatnak rajta a kollégák, vicces és kedves üzeneteket írhatnak egymásnak, képregényt rajzolhatnak az irodai mindennapokról. Számos munkahelyen van már kifejezetten erre a célra felszerelt fehértábla, amin az arra járó munkatársak ötödölőznek, köszöntik a születésnapost vagy gratulálnak egymás eredményeihez. 

Shopping Cart
Scroll to Top