Mágneses törölhető táblák

A mágneses törölhető táblák hasznos eszközök az osztálytermekben, tárgyalótermekben, irodákban és bárhol, ahol prezentációt kell tartani. Felületére írhat szárazon törölhető markerrel vagy apró mágnesekkel kitűzhet rá nyomtatványokat, terveket, rajzokat.

Webáruházunkban többféle méretben talál mágneses törölhető táblákat. Ami közös bennük, hogy mindegyik kiváló minőségben készült és akár évtizedekig használhatja majd.

1–20 termék, összesen 26 db

Mágneses törölhető táblák

Az elmúlt években a mágneses törölhető táblák szinte állandó kellékekké váltak az irodákban, oktatótermekben, de otthoni használatuk is egyre elterjedtebb. Változatos méretük és sokrétű felhasználási lehetőségeik miatt megkönnyítik a prezentációt azok számára, akik a táblánál előadnak és azok számára is, akik az előadást hallgatják. 

A mágneses törölhető táblák lehetővé teszik, hogy csapata közösen dolgozzon egy feladaton, és olyan megoldásokat hozzanak létre, amelyekre egyéni munka során esetleg nem lennének képesek. Az együttműködés minden sikeres vállalkozás kulcsa, ezért az irodai táblák és különösen a mágneses táblák sokoldalú eszközei a közös ötletek és tervek kidolgozásának. 

A mágneses törölhető táblák előnyei

A funkcionalitás kulcsfontosságú szempont az irodahelyiségek tervezésénél. A mágneses tábla az irodai környezetben számos különböző célra használható. Alkalmazható hagyományos értelemben vett táblaként, amelyre írni lehet, így a megbeszélések alkalmával az új célok és irányok kidolgozásakor elsődleges szerepet kap. 

Továbbá helyezhet a mágneses táblára grafikákat, táblázatokat, jegyzeteket is apró, színes mágnesek segítségével, amelyek könnyedén le és felhelyezhetők anélkül, hogy át kellene szúrni azt.

A mágneses törölhető táblák nagyszerű segítséget nyújtanak a különféle előadási módszerekhez. A szöveget ábrákkal és grafikákkal keverve kreatív prezentációt hozhat létre, amit senki sem fog unni. A mágneses tábla mérete minden iroda számára testre szabható és a megbeszélések fókuszpontjaként szolgálhat.

A mágneses törölhető táblák sok éven át használhatók

A mágneses táblák prémium termékek, amelyek arra hivatottak, hogy sok-sok éven keresztül segítsék Önt a munkában. Felületük rendkívül sima, kiváló minőségű anyagokból készülnek, tartósak és biztonságosak. Nem véletlen, hogy minden termékre garanciát vállalnak a gyártók, amely akár 15 évnél is több lehet. A garancia időtartama táblánként eltérő, ezért kérjük, látogassa meg a termék oldalát az információk megtekintéséhez.

Méretüket tekintve a mágneses törölhető táblák számos igényt képesek kielégíteni. Nagy termek számára a nagyobb táblák beszerzését javasoljuk. Ennek egyik oka, hogy felületén több tartalom fér el, a másik pedig, hogy nagyobb betűkkel és számokkal kell dolgoznia a prezentáció közben, hogy a távolabb ülők is jól lássák, ami felkerül a táblára. 

Design és minőség

A legtöbb irodában ma már fontos a design és a jól megtervezett berendezés. A mágneses táblák egyik előnye, hogy fehér színük miatt minden helyiség stílusához jól illeszkednek. Szélesebb és vékonyított alumínium kerettel is megvásárolhatók, stílusos tolltartó tálcával a táblamarkerek és a táblatörlő tárolásához. Ha kisebb méretű táblára van szüksége, akkor pedig fakerettel készült változatot is talál webáruházunkban.

A törölhető mágneses fehértábla alkalmas vízszintes és a függőleges elhelyezésre is. A rögzítő elemek is a mágnestábla tartozékai. 

A mágneses tábla használatához szüksége lehet a következő kiegészítőkre is, amelyeket szintén megrendelhet webshopunkban:

Mágneses törölhető tábla tisztítása

Javasoljuk, hogy a mágneses táblákat hetente legalább egyszer alaposan tisztítsa meg, hogy ne halmozódjon fel szellemkép. Ehhez permetezze be őket erre a célra szolgáló tisztítóspray-vel és törölje le mikroszálas vagy más, karcmentes ronggyal. Fontos, hogy ne használjon oldószereket és egyéb otthoni tisztítószereket, mivel ezek károsíthatják a táblát.

Bármikor előfordulhat, hogy Ön vagy valaki más egy nap véletlenül nem markerrel, hanem másféle íróeszközzel, például alkoholos filccel ír a táblára. Ne essen kétségbe, webáruházunkban erre is talál megfelelő tisztító folyadékot.

Shopping Cart
Scroll to Top