Nincs megbízható papírbolt a közelben? Itt a megoldás

Nincs megbízható papírbolt a közelben? Itt a megoldás

Tudta, hogy nem csak a papírbolt az a hely, ahonnan beszerezheti a szükséges írószereket és irodai eszközöket? Irodaszer rendeléssel csak jól járhat. Ráadásul kedvezőbb áron és kényelmesebben juthat hozzá a szükséges termékekhez, ha irodaszer webshopunkból vásárol.

A papírboltok kínálata kétségkívül széles körű, de sokszor előfordul, hogy a kívánt eszközöket nem találja meg egyetlen üzletben és több helyről kell összeszedni azokat. Ezzel nem csak időt és energiát pocsékol, de még a szállítási költségek is összeadódnak. Mit szólna, ha lenne egy hely, ahol óriási választék közt böngészhet, mindent megtalál, ráadásul kedvező áron és még a kiszállítás is gyors? Pontosan ilyen a Bécsi Irodaker webshop, ahol az ügyfelek kényelme, elégedettsége és a termékek minősége az elsődleges szempont.

Papírbolt helyett webáruház? Természetesen

Az iskolaszerek beszerzése nem csak a nyár végi hetekben kötelező feladat. Az év szinte minden szakaszában felmerülnek kérések a tanárok és az iskolás gyermekek részéről. Ezek a termékek legtöbbször másnapra kellenek, de a papírboltok általában addigra már bezárnak. Erre két féle megoldás létezik. Az egyik, hogy nagyobb mennyiségben, egyszerre vásárolják meg a szükséges eszközöket a szülők, és bíznak benne, hogy egész évre kitartanak. A másik, hogy választanak egy megbízható webáruházat, amelyen keresztül, akár mobiltelefon segítségével, azonnal meg tudják rendelni a szükséges dolgokat.

Mindenki számára ismerős lehet az augusztus végén és szeptember elején kígyózó sorok látványa a papírboltok előtt. Az utolsó rajzlapokért, füzetekért és tolltartókért folyó harc felesleges terhet ró a szülőkre. Szeretnénk segíteni azokat, akik ezt a módszert nem szívlelik, ezért írószer készletünkkel igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Hobby és kreatív termékek

Webáruházunk egy komplett kreatív hobby bolt kínálatát is magában foglalja. Akár óvodai vagy iskolai fejlesztésről van szó, akár művészeti oktatásról, kreatív táboroztatásról, hobbiról vagy vállalkozásról, nálunk mindent megtalál.

A dekorálható termékek között ünnepekhez kapcsolódó árucikkek közül is választhat, de nyomtatható mágneses papírt is kínálunk. A webáruházunkban található akril, üvegfólia vagy ujjfestékek magas minőségű és változatos kiszerelésben kaphatók. Színes filc anyagok, sütőben süthető FIMO gyurma, levegőn száradó, figurás habgyurma készletünk rendkívül széleskörű.

Készségfejlesztő kreatív csomagjaink a legkisebbektől az iskolás gyermekeken át a felnőttek számára is tartalmas és izgalmas kikapcsolódást nyújt. Fotókarton, dekorgumi, flitterkarton, krepp-papír készletünk szinte minden színben és mintázatban rendelhető.

Írószerek

Ha írószerekről van szó, webáruházunk kínálatában nem fog csalódni. Több mint 20 éves tapasztalatunk alapján minden szükséges árucikk megtalálható a termékkínálatunkban. Az iskolában kötelező taneszközök mellett az irodai igényekre is odafigyelünk. Ceruzára, szövegkiemelőre vagy exkluzív golyósollra van szüksége? Néhány kattintással beszerezheti, expressz szállítással, akár 24 órán belül készhez is veheti.

Az általános felhasználású íróeszközök mellet a grafikai és művészeti termékeket kereső vásárlóink számára is kínálunk termékeket, melyek jelentős része papírboltban nem, csak speciális termékeket kínáló üzletekben található meg. Akvarell és pasztell ceruza készletek, grafitrúd, vízzel tölthető ecsetkészlet, kalligrafikus markerek, prémium rajzeszközök sorakoznak kínálatunkban.

Azok a termékek, amelyekre minden nap szükség van egy iskolában, irodában vagy egy vállalkozás papírmunkájában, jó, ha előre, nagyobb mennyiségben kerülnek beszerzésre. Amikor körlevelet kell postán kiküldeni és nincs több boríték vagy fontos iratokat kell archiválni, de nincs használható tűzőgép, elfogyott a kapocs, vagy kifogyott a tinta a nyomtatóból, órákra megadakadhat a munka. Ez nem csak bosszantó, de anyagi terhet is jelent.

Iskolaszerek

Tolltartó, tornazsák és uzsonnás doboz, iskolatáska, csak néhányat említve azok közül az iskolaszerek közül, melyek nélkül nem létezik diákélet. Webáruházunkban nagyobb választékot talál, mint a bevásárlóközpontokban. Ráadásul jól tudjuk, hogy ezekre nem csak használati tárgyként kell tekinteni, hanem az egyéni ízlés is szerepet játszik a kiválasztáskor. Ennek megfelelően színekben, mintákban is rendkívüli változatosságot biztosítunk.

Webáruházban rendelni gyerekjáték és még szórakoztató is

Webáruházunkban az irodai kiegészítők tárházában válogatni nem csak kötelezettség, hanem hasznos kikapcsolódás is egyben. Biztos lehet benne, hogy mindent megtalál, ami a napi munkához kell, ha mégsem, akkor keressen minket bátran és gyors megoldást találunk a problémára.

A modern oktatás már régen kilépett a toll, papír és ceruza kötelező hármasából. Az iskolatáskákban felbukkanó eszközök száma ennél sokkal színesebb és már a design sem mindegy, hiszen magas elvárásokat támasztanak a diákok.

A papírboltok korlátozott mérete és a helyhiány gyakran szelektálásra készteti a boltok tulajdonosait. Ilyen gond nem merül fel a webáruházaknál, az egyszerű felhasználói felület pedig még a legkisebb diákok számára is könnyen kiismerhető. Nem csoda hát, hogy a legtöbb szülő átengedi a böngészés jogát vagy együtt rendelik meg a szükséges taneszközöket, majd közös izgalommal várják, hogy csengessen a csomagszállító.

Méretes, törékeny eszközök gyors és biztonságos kiszállítását vállaljuk

Az írószerek online rendelése több szempontból is előnyös. Egyrészt kényelmes, másrészt olyan eszközök és termékek beszerzésére is lehetőséget nyújt, melyeket nem biztos, hogy képesek lennénk a puszta két kezünkkel hazacipelni egy boltból. Egy méretes fali térkép vagy egy flipchart tábla vagy a mágneses üvegtábla biztosan nem tartozik azok közé, amelyekkel szívesen sétálgatnánk, de még autóval is nehézkes lehet a szállítása, ha személyesen szeretnénk megvásárolni.

Ilyen irodaszerek házhoz szállításakor nem csak csomagszállító cégekkel dolgozunk együtt, hanem saját járműveinkkel is garantáljuk a gyors és biztonságos kiszállítást. Ha mégis személyesen szeretné átvenni a megrendelt árucikkeket, akár már másnap délelőtt átadjuk Önnek üzlethelyiségünkben, melynek címe: 1047 Budapest, Perényi Zsigmond utca 10.

Nincs megbízható papírbolt a közelben? Itt a megoldás

Hagyjon egy hozzászólást!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart
Scroll to Top