Ásványvizek, üdítőitalok, gyümölcslevek

Ásványvíz és Üdítőitalok széles választékban, akár másnapi szállítással. Töltse fel hűtőjét! Hisz munkahelyén is jobban megy a munka,ha kedvenc italát fogyaszthatja.

Nálunk valamennyit megtalálja!

1–20 termék, összesen 178 db

Mit kell tudni az ásványvízről?

Az ásványvíz egy igazi kincs, magában rejti a természet csodáit, magát a tisztaságot, az éltető erőt. Maga az ásványvíz a föld alatti, vízrétegekből származik, kitermelése szigorú szabályokhoz kötött. Azon kutaknak akiknek engedélyük van kitermelésre, folyamatosan ellenőrzés alatt állnak, és a termékük címkéjén fel kell tüntetniük a forrás helyét valamint az onnan kinyert víz összetételét. Magyarországon több ilyen, hely is létezik, ezért mondhatjuk nemzeti kincsünk az ásványvíz. A vizek nagy többsége szénsav mentes, melyet később palackozás előtt dúsítanak. Így jön létre a szénsavas ásványvíz. 

Szentkirályi ásványvíz

Ki ne ivott volna már manapság Szentkirályi ásványvizet. Az egyik legelterjedtebb ásványvíz forgalmazó ma Magyarországon, és több külföldi országba is exportálnak. De mit is kell tudni Róluk?

A történetük 1907-ben kezdődött , ekkor kezdték el palackozni “Kékkúti Anna-forrás víz” néven a Theodora Kékkúti ásványvizet Lang Mayer és Fia. Az üzemet 1947-ben államosították, majd a rendszerváltást követően, 1990-ben privatizálták Kékkúti Ásványvíz Kft. néven.

A cég legismertebb termékét a Szentkirályi ásványvizet 1993-ban fedezte fel Balogh Sándor. Az első kútfúrás a szentkirályi telephelyen történt, ahol azonnal kiderült, hogy egyedülállóan nagy tisztaságú ásványvizet találtak.

Gyümölcslevek és üdítők

Sajnos messze nem olyan egészséges termékek, mint egy tiszta forrásból származó ásványvíz, de mégis lehetetlen meglenni nélkülük. Ahhoz, hogy egy gyümölcslé minél élvezhetőbb legyen , ahhoz elengedhetetlen, hogy megőrizze minél jobban a benne levő gyümölcs ízét, zamatát nem mellesleg vitamintartalmát.

Illetve ki ne ismerné a Coca-Cola-t? A Coca-Cola a világ legnépszerűbb szénsavas üdítőitala, mely a világon minden országban kapható. Eredetileg gyógyszernek szánták, de a 20 század derekára már egyen uralma volt az üdítőitalok piacán. Maga a gyár csak a kólasűrítményt gyártja és a palackozók ívóvíz és egyéb adalékok hozzáadásával állítják elő az üdítőt.

Shopping Cart
Scroll to Top