Egér, vezeték nélküli, lézeres, normál méret, USB, LOGITECH “M705 Marathon”, fekete

Gyártó: LOGITECH

14 897Ft (Nettó: 11 730Ft)

Alcsoport normál
Csatlakozás módja vezeték nélküli
Csatlakozó USB
Méret normál
Érzékelő típusa lézer
Szín fekete és árnyalatai
Gombok száma 5 db
Programozható gombok Igen
Állítható felbontás Igen
Felbontás (max.) 1000 dpi
Kialakítás jobbkezes

Hároméves elemélettartam: Az akár hároméves elemélettartamnak köszönhetően gyakorlatilag soha nem kell elemet cserélnie, így a környezet védelme mellett pénzt és időt is megtakaríthat. A LED tájékoztatja az elem alacsony töltöttségéről.

Logitech Unifying vevőegység: Az apró vevőegységet hordozható számítógépében hagyhatja. Segítségével egyszerűen csatlakoztathat újabb Logitech Unifying-kompatibilis vezeték nélküli egeret vagy billentyűzetet, így elkerülheti a több USB-vevőegység használatából adódó nehézségeket.

Nagy sebességű görgetés: Egyetlen görgetéssel lapozhat át dokumentumokat és weblapokat, a fokozatos görgetés pedig pontos navigálást biztosít a listákban és a diák, illetve a képek között.

Kiegészítő gombok: Szeretne gyorsan váltani a programok között? Esetleg szeretne lapról lapra lépkedni a weben egy pillanat alatt? Az alkalmazásváltó, illetve az előre- és visszaléptető gombokkal időt takaríthat meg.

Lézeres mozgáskövetés: A lézeres pontosság nyújtotta egyenletes mozgáskövetés előnyeit szinte bármilyen felületen érzékelheti.

Gondosan tervezett jobbkezes kialakítás: A formatervezett, jobb kézre szabott kialakítás természetes egyensúlyi tartást biztosít, és elérhető közelségbe hozza a testre szabható vezérlőket.

Kompatibilitás: Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7, Mac OS X 10.4 vagy újabb

3 év garancia

Tömeg 0,2 kg
Méretek 79,0000000 × 50,0000000 × 32,0000000 cm
Alcsoport

normál

Gyártói cikkszám

Méret

Szín

VTSZ szám

Felbontas_max
Gyartó

Shopping Cart
Scroll to Top