Parafatáblák

A parafatábla nagyszerű eszköz a közérdekű információk kitűzésére otthonában, iskolai környezetben, irodában és minden munkahelyen. Könnyen a falra szerelhető és rajzszög vagy térképtű segítségével házirendek, beosztások, hirdetmények, névjegykártyák, levelek, számlák, fotók és még számos más dokumentum kihelyezésére alkalmas. Parafatáblák fakeretes, fémkeretes és keret nélküli változatban rendelhetők, változatos méretben, az Ön igényeinek megfelelően. Ha ma megrendeli, már holnap használatba is veheti.

1–20 termék, összesen 29 db

Parafatábla

Ha környezetbarát, fenntartható és strapabíró irodaszert keres, a parafatábla az egyik legjobb választás. Manapság az irodaszerek kiválasztásakor nem csak a szépség és a praktikum az irányadó, hanem az is, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Ez megmutatkozik abban, hogy igyekszünk minél kevesebb papírt használni és energiatakarékos eszközöket vásárolunk. 

A parafatábla a közérdekű információk gyűjtőhelye

A parafatábla az legelőnyösebb tulajdonságok figyelemre méltó kombinációjával rendelkezik, ami alkalmassá teszi irodai és otthoni használatra egyaránt. A klasszikus faliújság natúr parafa felülettel a stílusos megjelenés érdekében fakertes, fémkeretes és keret nélküli változatban is kapható. Az esztétikus keret bármilyen dekorációhoz passzol, és ízléses kiegészítővé varázsolja a táblát bármely helyiségben.

A parafatábla felületére rajzszegekkel vagy térképtűk segítségével könnyedén rögzíthetők a fontos iratok, nyomtatványok, fényképek, rajzok, emlékeztetők és bármi, amire szükség lehet az irodában vagy az otthonunkban. A parafa puhasága miatt a beszúrt rajzszög nem tesz maradandó kárt, eltávolítása után szinte nyoma sem marad a felületen, ezért nagyon sokáig jó szolgálatot tesz. Változatos méretben kapható, vízszintesen és függőlegesen is felakasztható annak megfelelően, hogy ideálisan kihasználja a hely adta lehetőségeket.

A munkahelyeken rengeteg a közérdekű információ, amit minden alkalmazottnak ismernie kell. Ezek arra szolgálnak, hogy a munkatársak információt szerezzenek a céggel kapcsolatos legfrissebb szabályokról, hírekről, elérhetőségekről és házon belüli eseményekről. Éppen ezért a közösen használt helyiségekben nagyon hasznos eszköz a parafatábla, amit mindenki láthat és a rajta lévő információkat kedve szerint lefotózhatja a telefonjával vagy lemásolhatja magának.

Az iskolákban is az egyik leghasznosabb eszköz a parafatábla a szülők informálására. Versenyek időpontjai, szakkörök vezetőinek elérhetőségei, étkezés befizetése, nyári táborok meghirdetése, fogadóórák listája és még számtalan egyéb fontos információ kitűzhető a parafatáblára, amivel telefonhívások és félreértések tucatjait lehet megspórolni, gyorsan és egyszerűen.

A parafatábla az otthonában is hasznos eszköz 

A legkisebb család életében is szükség van rendszerre, amit valakinek kézben kell tartania. Bárki is az, a parafatábla nagy segítségére van a szervezésben. Fontos időpontok, telefonszámok, üzeneteket, számlák, levelek, fotók, kulcsok, névjegykártyák gyűjtőhelye a konyhában. A kitűzött napirendi beosztással nem kérdés, hogy kinek kell levinni a szemetet és ki pakolja ki a mosogatógépet. A gyerekek rendszerességre, szervezett életre való felkészítésében is igen hasznos egy ilyen tábla.

Személyes üzenetek, feladatlisták, napi vagy heti teendők kitűzésére is nagyszerűen alkalmas a parafatábla. Akkor is, ha nem egy egész kollektíva vagy osztály szeretné kihasználni az előnyeit, hanem egyedül saját magunknak szeretnénk egyszerűbbé tenni a feladatok elintézését.  

A parafatáblák többféle méretben kaphatók, a keret nélküli változatok bármilyen méretűre vagy formájúra vághatók, így nagyon sokféle módon használhatók különböző célokra. Esztétikailag is könnyen átalakíthatók, egyszerűen festhetők, díszíthetők, letakarhatók és személyre szabhatók, hogy tükrözzék az otthon stílusát. 

Nem tetszik az unalmas fa keret? Fesse át, díszítse ki akril festékkel. Úgy gondolja, hogy maga a parafa kissé unalmasnak tűnik? Fedje le bármilyen csomagolópapírral, tapétával vagy szövettel. Ráadásul, ha különböző feladatokat szeretne kijelölni a tábla egyes szakaszaihoz, feloszthatja azokat szalaggal vagy papírcsíkkal. Ékszerek, például fülbevalók, karkötők, nyakláncok esztétikus otthoni tárolására is tökéletes megoldást kínál a parafatábla. 

Tegye változatossá parafatáblával a home office-t

A home office egyik legnagyobb előnye a legtöbb irodával szemben, hogy szabadon alakítható. Vonzóvá, egyedivé tehető, ahol öröm a munkával töltött idő minden perce. Ehhez hozzájárul a környezet átalakítása, amit saját kezűleg a legegyszerűbb elkészíteni és még szórakoztató is. Nincs szükség másra, mint egy nagyméretű parafatáblára és egy kis inspirációra. Egy esztétikus tábla megteremti az otthoni iroda alaphangulatát, amely segíti a munkát. Bátran helyezzen rá ledes fénysort, fotókat a jövő évi álomnyaralás helyszínéről, vagy vidám képeket a munkatársakról, ha már úgysem egy közös irodában ülnek.

Amit sokan nem vesznek számításba: a parafatábla esetében igenis számít a méret. Ez hamar kiderül, ha valaki megszereti és egyre többet és több féle módon használja. Azok számára, akik hajlamosak a rendetlenségre, a parafatábla felülete egy komplett káosz lesz, ha csak simán átviszik a megszokott papírhalmot az íróasztalról a falra. A problémára megoldást jelent egy nagyobb vagy több kisebb méretű tábla beszerzése, vagy a folyamatos rendszerezés. 

Az irodába leginkább dolgozni járunk be, de a stresszt le kell vezetni. Egyre több munkahely teremt a falra függesztett parafa táblával lehetőségét arra, hogy bevesse azt a közösségépítésben. Viccek, inspiráló idézetek vagy mókás, kollégákkal készült közös fényképek gyűjtőhelye lehet egy erre a célra fenntartott parafatábla, amit mindenki szívesen nézeget. 

Vannak munkahelyek, ahol gyakran cserélődnek az alkalmazottak vagy éppen bővülés alatt áll a cég, rohamtempóban jönnek az új kollégák és már azt sem lehet tudni, hogy ki jön szemben a folyosón. Egy parafatábla az új munkatársak fényképes és néhány mondatos bemutatására is alkalmas. Így nem kell puhatolózni, faggatózni, többször bemutatni őket és elmagyarázni, hogy az illető mikor érkezett a céghez és milyen pozícióban dolgozik.

A papírok kitűzésére használt rajzszögek és térképtűk tárolására is nagyszerű a parafatábla. Az egyik sarokban összegyűjtve tárolhatók vagy színes keretként szegélyezhetik a felületet, így ha szükség van rá, ezt sem kell keresgélni az íróasztal fiókban.

A parafatábla lehet fémkeretes, fakeretes vagy keret nélküli

 

A fémkeretes parafa hirdetőtábla elegáns és modern eszköze a kommunikációnak, az emlékek megőrzésének és az oktatásban is kiválóan segít. Lehetővé teszi a lényeges információk egyszerű megosztását, pl. jelentések, folyamatok és bejelentések, valamint napi emlékeztetők, bevásárlólisták, személyes fényképek és még sok más. 

A fémkeretes parafatábla gondoskodik arról, hogy mindent jól szervezetten és egy helyen tartson. Tökéletes az íróasztal közelében, a home office-nak helyet adó szobában, a konferenciateremben vagy a konyhában.

Minden fémkeretes parafatábla téglalap alakú, erős alumínium kerettel készül, amely tartós és könnyű. Továbbá az ezüst színű bevonat fényes, modern megjelenést kölcsönöz, amely bármilyen berendezés és dekoráció mellett jól mutat. Lekerekített szélei és sarkai miatt nem okoz sérülést, biztonsággal használható gyermekek közelében is.

A fakeretes parafatábla ugyanolyan erős, ellenálló és könnyű, mint a fémkeretes parafatábla, a különbség leginkább a designban jelentkezik. A fakeretes változat a természetességet képviseli, irodai és otthoni használatra is tökéletes választás. Még a legnagyobb méretben vásárolt parafatábla is könnyű, szinte alig van súlya a méretéhez képest, egyszerűen áthelyezhető, levehető.

A keret nélküli parafatábla kreatív felhasználásának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a helyiség egyediségéhez. Igény szerint variálható, egymás mellé helyezve a legváltozatosabb helykihasználásra alkalmas. Akár egy egész falfelületet leburkolhat parafatáblával, így nemcsak praktikus, hanem elegáns és divatos is lesz a helyiség berendezése. Nem mellesleg hangtompító tulajdonsággal is rendelkezik, amely drámai módon elnyeli a nem kívánt hangokat.  

Funkcióit tekintve az egyik legsokoldalúbb termék a parafatábla. Népszerűségének oka, hogy jól dekorálható, könnyen variálható és akár több fióknyi iratot is bárki számára elérhetővé lehet tenni a felületén. 

Továbbá: 

  • Rendkívül tartós: nem törik, nem reped és kopásálló
  • Vízálló
  • Nehezen éghető, ezért biztonságos 
  • Esztétikailag sokoldalú
  • Gyártása és használata során nem keletkezik hulladék
  • Könnyen felszerelhető a kívánt helyre
  • Nem igényel semmilyen karbantartást 
  • Változatos méretben kapható
  • Hosszú évekig kiválóan használható
  • Pénztárcabarát

A parafatábla környezetbarát megoldás

Felmerülhet a kérdés, hogy miként illeszkedik a parafatábla a zöld iroda szemléletbe. Nos, a a parafa termelés környezetbarát iparágnak tekinthető. A parafából készült termékek ugyanis könnyen újrafeldolgozhatóak. Ezenkívül Spanyolország és Portugália paratölgy erdei több tucat madárfajnak és számos pillangófajnak adnak otthon. Továbbá a parafát nem kell kivágni ahhoz, hogy hasznosítani lehessen, mindössze a fa törzséről és vastag ágairól fejtik le a parafa réteget bizonyos időnként, ami nem okoz tartós károsodást a fában.

Az irodában és otthon is mindent meg kell tenni azért, hogy a feladatok elvégzése gördülékeny legyen. Ehhez olyan eszközöket kell bevetni, amik egyszerre több ember munkáját segítik, gyorsan és érthetően informálnak, szabadon alakíthatók. A Bécsi Irodaker webáruházban kapható parafatáblák pont ilyenek. Széles választékban, változatos kínálattal várjuk vásárlóink megrendeléseit. Fémkeretes, fakeretes és keret nélküli parafatáblákat is forgalmazunk, változatos méretben. Termékeinkre garanciát biztosítunk. 

A szükséges térképtűkről se feledkezzen meg, ezeket is változatos színekben és kivitelben rendelheti meg irodaszer webshopunk kínálatából. 

Shopping Cart
Scroll to Top