Iratrendezők

Iratrendező mappák, iratrendező, iratrendezők – tökéletes esztétikum, többféle színárnyalatban. Megfelelő mechanikai védelem, könnyű használhatóság, kézreálló kialakítás. Tárolja rendszerezetten és teljesen biztonságosan az iratait! Mindennapos használatra kiváló, kívánni sem lehetne jobbat! Élvédő és élvédő- sín nélküli változatban is több gyártó kínálata egy helyen (Victoria, Donau, Esselte)

1–20 termék, összesen 297 db

Miért fontos, hogy esztétikus iratrendezőkben tároljuk az iratainkat?

Képzeljük csak el, hogy bejönnek az üzleti partnereink az irodába, és azt látják, hogy minden rendetlenül, rendezetlenül hever szanaszét. Az is nagyon rossz benyomást kelthet, ha ódivatú, régimódi eszközöket, kellékeket használunk az irodánk berendezésére. Habár nem mindenhol lehet ilyen minőséget kapni – de nálunk igen! A legkülönfélébb, élénk színárnyalatok, melyek a munkamorált és irodai esztétikumot is megteremtik. Élvédő és élvédő- sín nélküli változatban is

Az iratrendezés mint olyan

Mikor számlákat vagy fontos könyvelési anyagokat, esetleg kimutatásokat fűzünk le az iratrendezőbe , azt nem csak azért tesszük, hogy egy helyen legyenek hanem azért is, hogy egy kerek rendszerbe foglaljuk őket

Nem egy könyvelő iroda akár hónapok szerint rendszerezi a könyvelendő dolgokat, és ilyenkor nem egyszer megvan, hogy az adott hónapnak milyen színű iratrendezőbe kell lennie. Ez később nagyban megkönnyíti ha egy adott témájú vagy hónapú esetleg céghez köthető anyagra van szükségünk, csak kiválasztjuk a polcról a megfelelő színű iratrendezőt és már tudjuk is, hogy abban van amit keresünk.

Az iratrendező felépítése

Az esetek 95%-ban a színes iratrendezőket A4 méretű dokumentumok tárolására találták ki. Általában belül karton kívül színes PVC borításuk van, de létezik olyan iratrendező is ahol kívül és belül is PP a borítás. Ezek általában a premium iratrendezők. Minden iratrendező rendelkezik kiváló minőségű emelőkarral és szorítólemezzel, erősített kihúzólyukkal és cserélhető címkével.

Két külön típust különböztetünk meg az egyik az él és sarokvédő sínes a másik pedig az élvédő fémsín nélküli, a bútor megóvása érdekében, hogy amikor kihúzzuk a polcról véletlenül se sértse fel a fém szerkezet a bútort.

Általában lyukasztás után azonnal lefűzhetőek az iratok az iratrendezőbe de ha szeretnénk hogy tartósan ott maradjanak és esztétikus is legyen úgy ajánljuk genotermbe való tételt és azt lefűzni.

Külön kiemelném az Esselte Standard iratrendezőket, melyeknek a szabadalmaztatott No.1 szerkezetük kiemelkedő záróerővel bír, garantált a működésük akár 10 000 használat után is. 3 év garancia van rájuk és FSC* minősített alapanyagokból készülnek nem beszélve a 24 árnyalatról amiben kaphatóak. Kiváló választás egy stílusos irodába.

Shopping Cart
Scroll to Top