Forgószékek

A hosszú távú munkavégzéshez ideális forgószék számos elvárásnak képes megfelelni. Könnyű, kényelmes, használója testalkatának megfelelően állítható, emellett az irodai design része, elegáns és bírja a rendszeres és tartós igénybevételt. 

Ha a tökéletes forgószéket keresi, a legjobb helyen jár. Webáruházunk kínálatában a standard forgószékektől kezdve az ergonomikus székeken át a főnöki fotelekig számos lehetőség közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. Rendelje meg ma és mi akár ingyenesen házhoz szállítjuk új forgószékét 48 órán belül.*

1–20 termék, összesen 133 db

Forgószékek

Egy gyors pillantás bármely irodában megmutatja, hogy senki sem ül egyformán a székén. A megfelelő irodai szék vagy forgószék képes arra, hogy számos különböző pozícióban támogassa az egészséges elhelyezkedést.

Az ülő munkavégzés nem a legegészségesebb életforma, de sokat lehet tenni azért, hogy ne okozzon tartós egészségügyi problémát. A háttámlának és az üléspárnának kényelmesnek kell lennie, de a kárpit és az állíthatóság is fontos szempont. A háttámlának különösen azt a lehetőséget kell biztosítania, hogy támogassa a gerinc S-alakú ívét egészen a legalsó csigolyákig, míg az üléspárnának el kell oszlatnia a test súlyát, ami leveszi a nyomást a lábakról.

A szék dőlésszöge is számít. A megfelelő székben kényelmesen hátradőlhetünk anélkül, hogy elkapna minket a félelem a hanyatt eséstől. Az esztétikumnak pedig keverednie kell az ergonómiával, ami nem lehet utólagos gondolat, elvégre a legjobb irodai székek növelik a termelékenységet. 

A kényelmetlen irodai székben ugyanis folyton késztetést érzünk arra, hogy felálljunk és otthagyjuk a munkát. A kényelmes irodai szék viszont támogatja az elmélyült munkavégzést és benne ülve olyan gyorsan repül az idő, hogy szinte észre sem vesszük és már itt is van a munkaidő vége. 

A forgószék segít, hogy csak a munkára fókuszáljon

A forgószék is éppen ezt a célt szolgálja. Ha lehetőségünk van a szükséges szögben elfordulni ülve is, hogy elérjünk egy távolabbi iratot az asztalon vagy kihúzzunk egy fiókot, netán még gurul is az a szék, akkor nem kell felállnunk és akadálytalanul folytathatjuk tovább a munkát. Fix széken ülve ezt nem tehetjük meg. Muszáj ülő helyzetből álló helyzetbe kerülnünk és ez máris elindít egy sor más ingert és gondolatot, amivel időlegesen megszakíthatjuk a munkát. 

Összességében a forgószék nem csak a kényelmünket szolgálja, hanem a hatékony munkavégzést is segíti. 

Mivel a forgószék mozgatható, általában könnyűre tervezik őket. Nem kell súlyemelőnek lenni a mozgatásához, sokoldalúságának egyik nagy ereje, hogy gyakorlatilag bármilyen helyiségben bárki használhatja. A másik, ami miatt mindenki szereti a forgószéket, hogy nagyon kényelmes, mivel extra mozgást tesz lehetővé ahelyett, hogy tekergetni, nyújtogatni kellene a törzsünket munka közben. Aki derékfájástól szenved, annak a forgószék igazi felüdülést jelent, ha ülve kell mozognia.

A forgószék lehetővé teszi a szabadabb mozgást

Ma már szinte minden forgószék úgy készül, hogy állítható a magassága. Ha ez nem így lenne, akkor sem a rövidebb, sem a hosszabb lábakkal megáldott emberek nem tudnák élvezni a kényelmét. Ha magas az asztal és elhelyezkedve a székben nem ér le a talpunk teljes egészében a talajra, akkor lábtartóra van szükség. Állítható magasságú lábtámasz és forgószékre szerelhető lábtartót is rendelhet webáruházunkban. 

Az ergonomikus iroda kialakítása elengedhetetlen a hosszú távú egészséghez és kényelemhez. Sok irodában, a home office-ról nem is beszélve, még a legalapvetőbb ergonomikus irodabútorok is hiányoznak. Ez a termelékenység és a munkával való elégedettség csökkenéséhez, valamint krónikus fájdalomhoz vezethet, ami az egyetlen pozícióban való ülésből fakad. Ha ülő pozícióban dolgozik a legtöbben a nap folyamán, akkor ergonomikus forgószékre lesz szüksége, amely elvezeti az ágyéki régióban felgyülemlő feszültséget akkor is, ha hosszú ideig ülő helyzetben marad. 

Többféle forgószék létezik

Munka közben a tökéletes kényelmet keresi? Amire szüksége van, az egy komfortos és megfizethető főnöki fotel, amely minden szempontból megfelel az igényeinek, így a hosszú munkaórák nem lesznek káros hatással a hátára, a karjára, a csuklójára és az általános testtartására. 

Míg egyesek a puhán párnázott főnöki fotelt részesítik előnyben, mások a hálós üléseket tartják kényelmesebbnek. Akár az irodában, akár otthon dolgozik, az irodai székek fontos részét képezik a munkavégzésnek. Válasszon főnöki fotelt a Bécsi Irodaker webáruházból és ismerje meg a kényelem és a funkcionalitás összhangját.

Ha olyan széket szeretne vásárolni, amely tökéletes a fáradtságmentes ülő munkához és még a munkaidő utáni non-stop játékhoz is, akkor gamer székre van szüksége. A gamer szék személyre szabott illeszkedést tesz lehetővé a beépített, állítható deréktámasznak köszönhetően. A fejtámla a gamer székeknél szinte elengedhetetlen, ezáltal a nyaki gerinc rész megtámasztása sem jelent gondot. 

Az igazán változatosan beállítható forgószék a menedzserszék, amelynél az ülőlap magasságán kívül a háttámla magassága, háttámla mélysége, a háttámla-dőlésszöge is állítható, aszinkronosan. Az aszinkron mechanika a forgószékek mechanikáinak egy fejlettebb változata, mely széles beállítási lehetõségeket biztosít. Legkönnyebben onnan lehet felismerni az aszinkron mechanikával állítható székeket, hogy három állítókar található az ülőrész alatt.

A színes forgószék az irodai design része

Sokan a hétköznapi fekete forgószékekre gondolnak, amikor szóba kerül az irodai berendezés felfrissítése. Valóban, a legtöbb forgószék fekete színben kerül forgalomban, de sokan igénylik, hogy cégük jól megtervezett arculati színeihez passzoljon az irodabútor, ezzel együtt a székek színe is.

Webáruházunkban nemcsak különböző technológiai kivitelben, hanem változatos színekben és árnyalatokban találhatja meg az Ön számára leginkább megfelelő forgószéket.  

Karfával vagy anélkül?

A forgószék karfája egy olyan eleme a bútornak, ami nagyon megosztja a használóit. Vannak, akik el sem tudják képzelni a munkájukat karfás szék nélkül, míg másokat az őrületbe kerget, hogy folyton beleütközik a könyökük. Erre a megoldás, ha olyan irodai széket választ, amely karfájának magassága állítható magasságú vagy egyszerűen kivehető. 

A Bécsi Irodaker webshopban a legmodernebb forgószékek széles választéka áll rendelkezésére. Mindegy, hogy régi székét szeretné kényelmesebbre cserélni vagy egységes székkészlettel szeretné feltölteni irodáját. A segítségünkkel a legjobb forgószékek közül választhat, különböző funkciókkal, deréktámasszal, állítható kartámaszokkal, méghozzá elérhető áron.

*Az ingyenes házhoz szállítás lehetőségéről érdeklődjön a KISZÁLLÍTÁS menüpont alatt.

Shopping Cart
Scroll to Top