Rexel promóció

Iratmegsemmisítő, mely magától teszi a dolgát!

A REXEL „Optimum AutoFeed+” automatikus iratmegsemmisítők teljes skáláját kínálja, amelyek növelik a munkahelyi hatékonyságot, miközben biztonságosan semmisítik meg az érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumokat. Az AutoFeed technológia kötegelt iratmegsemmisítési lehetőséget biztosít (a lapok nem egyenként, hanem kötegekben helyezhetők a készülékbe), amely a hagyományos kézi iratmegsemmisítéshez képest 98%-os időmegtakarítással biztosítja a dokumentumok egyszerű és hatékony megsemmisítését.

Iratmegsemmisítő, mely magától teszi a dolgát!

Az új „Optimum AutoFeed+” termékcsalád ideális az otthoni vagy irodai tömeges iratmegsemmisítéshez. Az Optimummal egyszerre 45-750 lapot tud automatikusan megsemmisíteni egyetlen betöltéssel! Töltse be a papírköteget, zárja le a készülék fedelét és kész!

A promóció mechanizmusa:

  1. Vásároljon REXEL „Optimum AutoFeed+” iratmegsemmisítőt!
  2. Töltse fel a vásárlást igazoló bizonylatot: www.rexeleurope.com/optimumpromocio
  3. Vegye át az ajándékát!

Iratmegsemmisítő, mely magától teszi a dolgát!

Garantált ajándékok:

  • TEFAL OPTISS MÉRLEG: Legyen egyszerűen sikeres a sütésben, az Optiss üveg konyhai mérleg platformja tökéletes társ minden főzéshez és sütéshez. Pontos mérést kínál és időt takarít meg.
  • TEFAL FRESH&GO MIXER: Pótolja az energiát bárhol és bármikor! A Fresh&Go mixerrel könnyen elkészítheti a kedvenc gyümölcsleveit vagy koktéljait. Legyen egészséges minden nap!

A promóció 2022. január 1-jétől március 31-éig érvényes.

További információk és ajándékigénylés: www.rexeleurope.com/optimumpromocio

Hagyjon egy hozzászólást!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart
Scroll to Top