Esselte_Zöld_Blog

Irány egy zöldebb iroda!

A fenntarthatóság iránt támasztott igény életünk minden szegletében erősödik, a felelős döntések meghozatala pedig otthon és a munkahelyen is nagyobb hangsúlyt kap. Az irodák, vállalatok zöldülése elsősorban a döntéshozók szemléletétől függ, ugyanakkor munkavállalóként mi magunk is sokat tehetünk azért, hogy az irodai munkakörnyezet egy élhetőbb, zöldebb élettérré váljon. Számtalan, egyszerűen kivitelezhető eszköz létezik az irodák környezetterhelésének csökkentésére (pl. kétoldalas nyomtatás, egyszerhasználatos poharak, evőeszközök kerülése), de már azzal is sokat tehetünk a környezetünkért, ha mostantól odafigyelünk arra, hogy kizárólag fenntartható és környezetbarát irodaszereket vásároljunk az irodába.

Az ESSELTE környezetbarát „No.1” CO2-semleges iratrendező nem csak a már megszokott, kitűnő teljesítményt biztosítja, de még bolygónkat is kíméli! Az élénk színekben elérhető, csomagolóanyag-mentes iratrendezők 100%-ban újrahasznosított kartonból készültek, és klímasemleges FSC® és Blue Angel környezeti tanusítvánnyal is rendelkeznek. A gyártás során a lehető legnagyobb mértékben csökkentett széndioxid kibocsátást karbonredukáló projektek támogatásával kompenzálja.

Esselet_Zöld_Hír

Az ESSELTE „Recycled” újrahasznosított lefűzhető tasakok és genothermek tökéletes kiegészítői az ESSELTE CO2-semleges iratrendező termékcsaládnak, annak érdekében, hogy az irattárolás ne váljon a környezet kárára. Az UL szakértők által tesztelt és tanusított ESSELTE „Recycled” termékek 100%-ban újrahasznosított anyagokból készültek és 100%-ban újrahasznosíthatóak! Az erős és tartós kialakításuknak köszönhetően újra és újra felhasználhatóak a környezeti terhelés csökkentése érdekében.

Hagyjon egy hozzászólást!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart
Scroll to Top