Hatékony kommunikáció - Bécsi Irodaker

Hatékony kommunikáció

Hatékony kommunikáció a DURABLE termékeivel!
Az információ rendszerezése és megjelenítése alapvető feltétele a hatékony munkavégzésnek mind az irodákban, mind a gyártóüzemekben, logisztikai központokban. A DURABLE termékeivel egyszerűbbé és hatékonyabbá tehetjük folyamatainkat.

A „DURAFRAME®” mágneses keretekkel könnyedén rendszerezheti a kihelyezendő információkat. A hátlapon körbefutó mágnesek biztosan tartják a dokumentumokat álló és fekvő formátumban is. A széles színválaszték pedig segít a színkódolásban.

Hatékony kommunikáció - Bécsi Irodaker

A „DURAFRAME® MAGNETIC TOP” fejlécek segítségével még egyértelműbbé tehetjük a kihelyezett információkat.

Hatékony kommunikáció - Bécsi Irodaker

Bemutatótábla-tartók – Nagy mennyiségű információ kis helyen

A bemutatótábla-tartók segítségével kevés helyen tudunk kihelyezni nagyobb mennyiségű információt. A különböző típusok és rögzítési lehetőségek pedig lehetővé teszik, hogy a lehető legkönnyebben elérhető helyre kerüljenek ki a munkavégzéshez elengedhetetlen adatok. A bemutatótábla-tartók ideálisak gyártási riportok, biztonsági előírások, használati útmutatók kihelyezésére.

Hatékony kommunikáció - Bécsi Irodaker

Ha egyszerűen bővíthető megoldást keres, akkor a DURABLE „FUNCTION” falitartója a megfelelő választás. A fali tartó könnyedén bővíthető bármikor, az elemek egymás mellé kihelyezésével.

Ha pedig rendszerezné a kihelyezett információkat, abban a színek nagy segítséget nyújtanak. Ezzel lerövidíthetők a keresési idők is. A DURABLE panelek széles színválasztékban kaphatók, így lehetővé teszik az információk átláthatóbbá tételét. Javasolt szín-és témakombinációk: PIROS – Tűzvédelem, NARANCS – Veszélyes anyagok előírásai, KÉK – Használati útmutatók.

Hatékony kommunikáció - Bécsi Irodaker

A mágnesen rögzítéssel rendelkező DURABLE „VARIO® 5 MAGNET” bemutatótáblák egyszerűen kihelyezhetők bármely fémfelületre.

 

 

Shopping Cart

Scroll to Top